Diili-voittaja ja yrittäjä Sointu Borg otti topakasti kantaa somesisältöönsä. Sointu on aina julkaissut näyttäviä kuvia itsestään ja hänet tunnetaan myös armottomasta suorasanaisuudestaan. Hiljattain hän julkaisi muun muassa näyttäviä kuvia, joissa nauttii olostaan poreammeessa. Nyt hän kertoo miksi aikoo jatkossakin julkaista vastaavaa sisältöä.

– Mitä lisäarvoa ”keimailukuvat” tuovat henkilöbrändiini? ⁣Tuskin mitään, mutta vittuakos sillä on väliä, Sointu tykittää.

– Jos täysin läpinäkyviä ollaan, niin nykypäivänä jos julkaisen ”rohkeamman” kuvan, vaikka nyt sitten uikkareissa, niin seuraajamääräni saattavat laskea muutamankin sadan kerralla. Toisin sanoen somebisneksen kannalta keimailukuvani eivät ole edes kannattavia.⁣

Soinnun mukaan syynä seuraajien menettämiseen saattaa olla se, että osa seuraa häntä somessa vaikkapa samaistuttavan ja syvällisemmän sisällön takia, mutta lopettaa seuraamisen, jos vastaan tulee paljastava bikinikuva.

– Seuraaja kokee, että tällainen tavara tai habitus ei kiinnosta, tukee toksista länsimaalaista kauneisihannetta ja lopettaa seuraamisen. Hän haluaa nähdä vain syvällistä pohdintaa. End of story.⁣ Homma toimii myös toisinpäin. Setämies haluaa enemmän pintaa ja vähemmän pohdintaa.

Soinnulta on myös kysytty miksi hän edelleen jakaa tietynlaista materiaalia.

– Jos olisin Diili-voiton jälkeen katkaissut uikkarikuvien julkaisun seinään, mitä se olisi kertonut mielenmaisemastani? Sen, että kokisin tehneeni jotain väärää.⁣

Ennen Diili-voittoa 90 prosenttia Soinnun seuraajista oli miehiä, mutta nykyään yli puolet seuraajista on naisia.

– Se on hienoa! Samalla haluan kuitenkin pitää kiinni omasta tyylistäni ja ajoittaisista v-aukko posetuksistani. Kyse ei ole ikinä ollut siitä, mitä minun täytyy tai tarvitsee tehdä. Kumarrat yhteen suuntaan, niin pyllistät aina toiseen. ⁣

– Kenen sanelemaa roolia toteutan? Sitä kannattaa itseltään kysyä. ⁣Keimailu on ja pysyy. Pyllistän täällä ihan niin paljon, kun hyvältä tuntuu!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Mitkä maisemat! Sointu Borg julkaisi kuuman bikinivideon uudelta etätoimistoltaan

Sointu Borgilta jättiyllätys – aloittaa kaikkien aikojen yhteistyön: ”Tää on sairasta”