Posse-sarjaa tähdittävä tubettaja ja radiojuontaja Veronica Verho on seurustellut kolme kuukautta Selviytyjät- ja Sohvaperunat-sarjoista tutun Juhani Koskisen kanssa. Etenkin Veronican isoäiti ja sukulaiset ovat iloisia parin suhteesta.

– Perhe on onnellinen, kun olen viettänyt uuden suhteen myötä Turussa enemmän aikaa kuin aikoihin. Mummo taputtaa käsiä yhteen, kun käyn siellä niin usein. Juhani on saanut paljon kiitosta tämän asian takia sukulaisiltani, Veronica Verho kertoo Metropoli.netille.

Hän on keskustellut Juhanin kanssa avoliittoon muuttamisesta.

– Se ei ole kuitenkaan vielä ajankohtainen asia, sillä olemme vasta suhteemme alussa. En voi muuttaa Turkuun, koska työni ovat Helsingissä. Arkipäivät olen Helsingissä ja viikonloput Turussa perheeni ja Juhanin luona. Juhani on viettänyt runsaasti aikaa myös luonani. Elämme etäsuhteessa, mutta näemme toisiamme usein.

Promokuvissa ilman yläosaa

Helsingissä asuvalla Veronicalla on takana kuuden viikon kesäloma, jonka hän vietti eri puolilla Suomea.

– Olin tosi paljon äitini mökillä Turun Kustavissa, Veronica kertoo.

Tänä syksynä Veronicaa työllistää Possen lisäksi radiolähetykset NRJ:llä ja oma Poks-niminen podcast-sarjan neljäs kausi Sita Salmisen kanssa. Podcastia varten Veronica ja Sita ottivat hiljattain promokuvat, jossa poseerasivat ilman yläosaa.

– Kerroin Sitalle, että minulle tuli automatkalla idea, että ottaisimme promokuvat alasti. Hänellä oli pyörinyt sama ajatus mielessä. Emme olleet täysin alasti, vaan meillä oli mekot päällä, jotka eivät näy kuvassa. Halusimme kuvalla tuoda esille, että olemme paljaampia kuin koskaan.

– Kuvaajana toimi hyvä ystävämme Paula Kesäläinen. Hänen edessään oli turvallista poseerata ilman yläosaa.

Mitä tarkoittaa, että olette paljaampia kuin koskaan?

– Kun nauhoitimme uuden kauden ensimmäisen lähetyksen, tuli olo, ettei ole aihetta, mistä emme voisi puhua. Totta kai on yksittäisiä perheasioita, mitä emme jaa. Olemme kuitenkin valmiita antamaan itsestämme kaiken.

 

Ero ja tv-työt vapauttivat

Vielä reilu vuosi sitten Veronica oli vahvasti sitä mieltä, ettei hän tule puhumaan lehtihaastatteluissa parisuhde-elämästään. Hän on kuitenkin pyörtänyt päätöksensä.

– Kyse ei ole parisuhteessa ainoastaan minusta, vaan meistä molemmista. Olen aina kysynyt kumppanilta, mitä mieltä hän on suhteen tuomisesta videoilleni ja sitä kautta myös julkisuuteen. Se on ollut minulle fine, jos toinen ei ole halunnut esiintyä julkisuudessa. Minulla on tosi paljon ystäviä, joista kukaan seuraajani ei tiedä mitään. Ne ovat elämässäni, mutta eivät halua olla julkisuudessa.

– Viime syksyllä on suuri vaikutus vapautumiseeni. En sano, että se oli rankka, vaan se oli ennemminkin hyvin kasvattava. Samaan aikaan oli Tanssii tähtien kanssa -ohjelma, Possen kuvaukset ja parisuhteen päättyminen. Heitin itseni aivan uusiin tilanteisiin, kun hyppäsin televisioon.

Kuva: Petri Voutilainen

Hengitysharjoituksia ennen suoria lähetyksiä

Hän myöntää jännittäneensä suoria tv-lähetyksiä.

– Olen kova jännittämään! Kesällä olen yrittänyt psyykata itseäni ensimmäiseen suoraan lähetykseen, ettei minun tarvitse mennä studiolle sydän pamppaillen.

– En yhtään ihmettele, että osa on oksennellut ennen suoria lähetyksiä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. En ole itse koskaan laatannut, mutta teen ennen jokaista suoraa tv-lähetystä hengitysharjoituksen. Se helpottaa.

Veronica on päättänyt haastaa itsensä osallistumalla lokakuussa järjestettävään Helsinki City Run -tapahtumaan.

– Minun on tarkoitus juosta ensimmäistä kertaa puolimaraton.