Seiska-lehti uutisoi verkkosivuillaan, että Ex on the Beach Suomi -sarjasta tuttua Iita Anttosta syytetään lukuisista eri rikoksista. Lehden mukaan rikosepäilyjen taustalla olisi yksityisasunnolla Vantaalla tapahtunut välikohtaus viime perjantaina.

Seiskan mukaan Iitaa epäillään vapaudenriistosta, pahoinpitelystä, huumausaineen hallussapidosta, huumausainerikoksesta sekä huumausaineen myynnistä ja välityksestä.

Metropoli tavoitti Iitan kommentoimaan välikohtausta ja rikosepäilyjä.

Pitävätkö väitteet paikkaansa?

– Myynnistä minulla ei ole mitään tietoa. Asunnosta löytyi laillista rahaa, mitä minä itse tililtäni nostanut ja noin 3 grammaa kokaiinia, joten niitä ei myyntiin pysty yhdistämään mitenkään, vaikka poliisit näin varmasti epäilevät. Huumeet olivat täysin omaan käyttöön. Vapaudenriisto ja pahoinpitely tulee kaatumaan käräjillä ilmiselvästi ja koko ”pahoinpitelyä” ei ole tapahtunut miltään osin. Verbaalista suuttumista ei tietääkseni lasketa pahoinpitelyksi.

Miten välikohtaus yksityisasunnolla sai alkunsa?

– Olimme keskustelemassa, kun välillemme syntyi erimielisyyksiä toisen osapuolen kanssa. Ilmeisesti toista osapuolta eli ”uhria” pelotti. Vaikka asunnossa oli rauhallinen ilmapiiri, jos ei muutamaa äänen korotusta lasketa.

Poliisit veivät sinut yöksi putkaan. Millaisia tunteita putkayö herätti sinussa?

– Putkareissu herätti monenlaisia tunteita. Nukuin suurimman osan ajasta kopissa, jos kuulusteluja ja profilointia ei lasketa.

Kuva: Discovery Finland