Suosittu Iholla-sarja saa jatkoa, kun sarjan seitsemäs tuotantokausi alkaa Discovery+-palvelussa ja TV5:lla tammikuussa. Tulevaa kautta tähdittävät äitiys- ja lantiopohjan fysioterapeutti Piritta Hagman, someyrittäjä Sara Sieppi, artisti Tuure Boelius sekä uutena päähenkilönä entinen huippunyrkkeilijä ja yrittäjä Elina Gustafsson. Aiemmilla kausilla mukana ollutta hyvinvointivalmentaja ja Suomen tunnetuinta kohukaunotarta Martina Aitolehteä ei sarjassa enää nähdä.

Sarjan päähenkilöt ovat kuvanneet itse kaiken ohjelmassa nähtävän materiaalin heinäkuun lopun ja joulukuun alun välillä vuonna 2022. Kamera on kulkenut kantajiensa mukana lähes jokaisena hetkenä, minkä myötä katsoja pääsee osaksi matkaa ennennäkemättömällä tavalla.

Mitä mä oon tehnyt oikein, että mä oon saanut tällaisen ihmisen mun elämään! Sara Sieppi toteaa tulevalla kaudella.

Sara on löytänyt rinnalleen kumppanin, joka on rauhoittanut ja tasapainottanut hänen elämäänsä. Netflix- ja baari-illat ovat vaihtuneet jalkapallo-otteluihin ja letunpaistoon. Sara kokee olevansa onnellinen ja lisäksi sellaisessa kohtaa työuraansa, että voi vihdoinkin nauttia sen suomista hedelmistä. Uusi upea koti on valmis, ja ensimmäistä kertaa ikinä Sara piti kesäloman. Syksyn aikana Saran elämässä nähdään niin irtiottoja yhdessä ystävien kanssa ympäri Eurooppaa kuin rauhoittumisen hetkiä omassa piilopirtissä pohjoisessa.

– Mä huomaan, että jossain syvällä sisimmässäni mä kaipaan kipua. Ihmisissä on niin monta puolta, uutena kasvona nähtävä yrittäjä ja ex-nyrkkeilija Elina Gustafsson toteaa tulevalla kaudella.

Huippunyrkkeilijänä paljon saavuttanut Elina on uuden edessä, kun huippu-urheilijan arki on väistynyt uuden elämänvaiheen edessä. Lisäboostia tuo muutto saman katon alle kumppanin Ansku Bergströmin kanssa. Elina kuvailee itseään seikkailijaksi. Hänen julkisuuskuvansa on energinen, mutta hänellä on myös herkkä, henkinen ja pohdiskeleva puoli, joka avautuu Iholla-sarjassa. Elina ei pelkää ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin. Hän kohtaa myös rohkeasti omia menneisyyden haamujaan: Elinalla on asioita, joita hän ei voi ohittaa pysähtymättä tai kyyneleitä vuodattamatta.

Iholla 7. kausi Discovery+ ja TV5 12. tammikuuta alkaen.

Lue myös:

Sara Sieppi laukoo rehellisen mielipiteensä Aleksi Valavuoren kuittailusta – ”Typerää heittää spedeilyksi”

Sara Sieppi ja Rosanna Kulju kuittailevat härskin kuvan julkaisseelle Aleksi Valavuorelle