Televisiosta tuttu putiikinpitäjä Susanna Penttilä on nähty tänä syksynä Nelosen suositussa Selviytyjät-sarjassa, joka kuvattiin viime keväänä Dominikaanisessa tasavallassa.

Sarjasta putoamisen jälkeen hän ikuisti itsensä näyttäviin bikinikuviin, joita hän on julkaissut syksyn aikana Instagtamissa. Keskiviikkona hän julkaisi kuvia, jotka paljastavat enemmän kuin peittävät.

Susannan mukaan Selviytyjissä raskainta oli kylmyys ja koti-ikävä.

– Minulla oli ikävä poikaani. Minua on kysytty aiemminkin eri tuotantoihin, joista olen kieltäytynyt lapseni takia. Nyt poikani sanoi minulle, että saan lähteä mukaan. En olisi lähtenyt, jos hän ei olisi antanut lupaa, Susanna kertoo Metropolille.

Ruuan puute ei tuottanut Susannalle vaikeuksia, koska hän on tottunut syömään pieniä määriä. Hän myöntää nauttineensa viidakossa asumisesta.

– Se oli paratiisisaari! Kun menin aamukakalle, niin maisemat olivat todella upeat, Susanna naurahtaa.

– Olen ollut aiemmin Maladiiveilla, niin pakko myöntää, että tämä veti ohi. Selviytyjät-matka oli minulle viiden tähden rusketus- ja dieettiloma. 

Yli 30 vuotta Boutique Férrer -vaateliikettä pyörittänyt Susanna nousi julkisuuteen vuosituhannen alussa, kun hän poseerasi Playboy-lehdessä. Hänet on nähty aiemmin muun muassa Viidakon tähtöset- ja Tavallista elämää -tv-sarjoissa.

Lue myös:

Susanna Penttilä avautuu Selviytyjät-matkastaan: ”Se oli minulle viiden tähden rusketus- ja dieettiloma”