Radiojuontaja Suvi Hartlin vietti hiljattain aurinkoista rantalomaa Espanjan Mallorcalla. Hartlin suuntasi reissuun yhdessä aviomiehensä Jussi Mäntysaaren ja aiemmasta suhteesta syntyneen, teini-ikäisen tyttärensä kanssa.

Instagramin perusteella uusioperheen loma on sujunut iloisissa ja onnellisissa tunnelmissa. Hartlin on lisännyt omalle sometililleen useita julkaisuja Mallorcan kauniista maisemista.

– Mallorca pistää parastaan, Hartlin hehkuttaa seitsemän päivää sitten julkaisemassaan postauksessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Hartlin on jo palannut Suomeen, jossa hän aikoo viettää juhannusta.

Etelänloman päätteeksi Hartlin päivitti Instagram-tililleen viiden kuvan kuvarullan. Postaus on harvinainen, sillä yhdessä kuvista poseeraa myös Hartlinin Jussi-puoliso, jota ei usein nähdä julkisuudessa.

Poikkeuksellisessa otoksessa Jussi istuu Suvin ja Suvin tyttären kanssa kumiveneessä. Kaikilla on päällään pelastusliivit.

– Kajakkihommia liian kovassa aallokossa, ahkeraa snorklausta ja vikan päivän vaahtobileet, Suvi kuvailee perheen lomaa.

– Oli kaikkee! Sit kotiin viettää juhannusta, hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuvajulkaisun ensimmäisessä kuvassa Suvi nauttii vaahtobileistä pelkät bikinit yllään.

Näet lisää Hartlinin lomakuvia alta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Suvi Hartlin muistelee vakavaa sairastumistaan lomamatkalla – oireita hoidettiin solumyrkyillä: ”Onneksi keho reagoi hyvin”

Helmi-Leena Nummela tunnustaa juhlineensa rajusti festareilla – harrasti shotteja ja salajuopottelua: ”Olen hyvin nöyränä”