Parisuhdeongelmien kanssa kamppaillut tosi-tv-tähti ja dj Suvi Pitkänen lomailee parhaillaan Dubaissa tyttärensä isän Markon kanssa.

Hän kertoo Facebook-sivuilla kirjoittamassa päivityksessä saaneensa useita viestejä ja kysymyksiä liittyen reissuun.

Lähdin siis yhdistetylle työ-ja lomamatkalle tänne. Miksi nyt? Siksi että vaihderikkaiden kuukausien jälkeen tarvitsin irtioton ”normi elämästä”. Matkustaminen on kuitenkin mahdollista ja se tapahtuu tiukasti rajoitusten mukaan, hän kirjoittaa.

Reissun aikana hänen on tarkoitus selvittää, onko hänellä samat unelmat kuin ennen. Hän kertoo, että reissu oli mahdollinen, koska koronapandemia on vienyt häneltä kaikki työt ja moni asia on pahasti katkolla.

Tää tilanne voi kestää vuosia. Mä en jää odottamaan että se menee täysin ohi ja pidän mun elämää katkolla siihen asti vaan elän sen mukaan mitä rajoitukset sallii, ja niitä myös kunnioittaen.
Matkustaminen tapahtuu tiukasti turvarajoituksia noudattaen, vakuutukset on oltava kunnossa ja ne myös tarkastetaan. Luonnollisesti koronatestin pitää näyttää negatiivista ja siitä dokumentti mukana. Testi täytyy olla tehtynä just ennen reissua ja toki myös reissun jälkeen. Maskipakko on sakon uhalla, kuume mitataan aina hotelliin tullessa ja joka paikassa valvotaan turvavälejä.

 

Lue myös:

Suhdekriisiä läpi käyvä Suvi Pitkänen matkusti lemmenlomalle – julkaisi yhteiskuvan ja kuumia bikinikuvia!

Tosi-tv-tähti Suvi Pitkänen kokee nettikiusaamista päivittäin: ”Äitiyden arvosteleminen tuntuu kohtuuttomalta”