Suvi Pitkänen: Miksi edes menin naimisiin?

DJ ja kauneusalan yrittäjä Suvi Pitkänen kirjoittaa blogissaan alkavansa lopultakin olla onnellinen kamalan kevään jälkeen.
Suvin ja Teppo Säkkisen avioero astuu voimaan 8.6. ja Suvi miettii blogissa miksi ylipäätään meni naimisiin.
Suvi kirjoittaa: ”Naimisiin ei kuulu mennä sen takia että ”niin pitää tehdä”. Yhteinen lapsi, pitkä seurustelusuhde, ikä tms., ei ole mikään syy mennä naimisiin. Naimisiin mennään ja naimisissa ollaan kun rakastaa puolisoaan enemmän kun mitään muuta, haluaa jakaa lähes kaiken elämässään hänen kanssaan ja suhde on suhteellisen tasapainoinen. Myrskyt kuuluu joka juttuun mutta kunhan niitä poutapäiviä on enemmän eikös seuhde lasketa sitten tasapainoiseksi? ???? Suhdetta tulee myös ehdottomasti ylläpitää. Toisen pitäminen itsestään selvyytenä johtaa automaattisesti riitoihin ja eroon. Tai ainakin surkeaan suhteeseen. Kyllähän ne kukatkin kuolee jos niitä ei kastele. Niin kuolee suhdekkin jos se jättää oman onnensa varaan.”
Suvi on iloinen että vaikea kevät on ohi ja uusi elämä alkaa. Vaikka kiirettä ja stressiä riittää, hän rakastaa molempia töitään, jotka toimivat toistensa henkireikinä.
Suvi lupaa päivittää blogiaan jatkossa joka viikko ja ennen seuraavaa, ensimmäistä kirjoitustaan sinkkuna, hän aikoo käydä Kreikassa.
Lue Suvin koko kirjoitus hänen blogistaan.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.