Kauneusalan yrittäjä ja dj Suvi Pitkänen on iloinen, että kalenteri on ruvennut täyttymään töistä korona-ajan jälkeen. Hän tekee myös pian uuden aluevaltauksen, kun hän rupeaa hoastaamaan kauneusristeilyjä.

– Ensimmäinen risteily on edessä marraskuussa. Risteilyllä paneudutaan kauneuteen, meikkeihin ja hyvinvointiin. Minä olen myös jokaisella risteilyllä mukana risteilyhoastin roolissa. Täytyy myöntää, että olen hermostunut tulevasta, sillä tämä on liian hyvää ollakseen totta korona-ajan jälkeen, Suvi Pitkänen kertoo Metropolille Synsam Aleksin Lifestyle-tilaisuudessa.

Suvi nauttii tasapainoisesta arjesta kahden lapsensa ja Marko-miehensä kanssa. Pariskunnan suhde oli pahassa kriisissä Suvin osallistuessa reilu vuosi sitten Selviytyjät-sarjan kuvauksiin, mutta pian kuvausten jälkeen he löysivät kaivatun sovun.

Nyt pariskunta haaveilee muutosta uuteen kotiin.

– Muutto on pakollinen. Olen asunut vuosia mieheni kodissa, joten haluan meille nyt yhteisen kodin. Haluan isomman ja omannäköisemmän kodin, Suvi kertoo.

Lue myös:

HS: Sointu Borg ja Suvi Pitkänen rehellisinä silikonirinnoistaan – ”Itse olen tisseistäni maksanut”

Suvi Pitkäsen paino putosi radikaalisti Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksissa – kertaa tapahtumia Kristian Heiskarin kanssa: ”Ihan luuranko”