Tunnettu tanssija, näyttelijä ja kunto-ohjaaja Jucci Hellström kertoi syksyllä julkisuudessa sairastuneensa syöpään.

Hellström on kuluneiden kuukausien aikana joutunut käymään läpi raskaita hoitoja. Hänelle on muun muassa annettu kemosädehoitoa eli kemoterapiaa ja sädehoitoa samaan aikaan.

Viime viikolla Hellströmille tehtiin vaativa leikkaus, jossa syöpäkasvain poistettiin. Ennen operaatiota Hellström jakoi omalle Instagram-tililleen selfie-kuvan, jonka yhteydessä hän ilmoitti olevansa valmis toimenpiteeseen.

– Operaatioaika, Hellström kirjoitti englanniksi julkaisunsa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eilen maanantaina (6.3.) Hellström pääsi kotiutumaan sairaalasta. Hän kertoi Instagramin Stories-osiossa sairaalassa vietetyn ajan olleen hyvin raskas.

Tänään tiistaina (7.3.) Hellström julkaisi Stories-osioonsa päivityksen, jonka yhteydessä hän paljastaa saaneensa runsaasti viestejä seuraajiltaan koskien hiljattain tehtyä operaatiota.

– Olen liian heikko, että pystyisin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, Hellström myöntää Stories-osiossaan.

Helpompi vaihtoehto Hellströmille on siis puhua tilanteestaan samanaikaisesti kaikille seuraajilleen. Hän on listannut päivitykseensä liudan yksityiskohtaisia tietoja nykyisestä terveydentilastaan ja kuntoutumisprosessistaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kirjoituksessaan Hellström kertoo saavansa leikkauksensa tulokset kahden viikon sisällä. Tällä hetkellä hän kärsii kovista kivuista ja tuntee olonsa todella heikoksi.

– Tämä on pitkä projekti, eikä se mene niin, että kasvaimen voisi vain operoida pois, ja sitten olisin heti takaisin normaalissa, Hellström toteaa vapaasti suomennettuna.

– Elämäni ei koskaan tule palaamaan sellaiseksi kuin se oli, hän lisää.

Kaikesta huolimatta Hellström suhtautuu myönteisesti tulevaan.

– Mitä ikinä tielleni tulee, aion ottaa sen vastaan. En ole valmis vielä. Vielä on paljon tehtävää ja nähtävää, mies kiteyttää.

Lue myös:

Syöpään sairastunut Jucci Hellström avoimena saamistaan tsemppiviesteistä: ”Vetää tunteelliseksi ja sanattomaksi”

Seiska: Hunks-tähti Jucci Hellström on sairastunut syöpään – ”Itkuhan siinä pääsi”