Rintasyövän selättänyt ex-missi ja juontaja Heidi Sohlberg julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa kylpytakissa ja kertoo sairastuneensa koronaan.

– Kaksi vuotta olen elänyt ilman tätä tautia, ilman yhtään karanteenia, mutta nyt se sitten iski. Kahden rokotteen jälkeen olen saanut tartunnan, Sohlberg kirjoittaa kuvatekstissä.

Vielä viime perjantaina Sohlberg teki aamulenkkinsä normaalisti, kunnes illalla olo alkoi pahentua.

– Perjantai-iltana alkoi olla vähän höntti olo. Lauantaina pääkipu oli ensin yhden päivän ihan järkyttävä, nyt ääni melkein pois ja keuhkoputkeen ottaa, hän kuvailee oireitaan.

Kuumetta Sohlbergilla on ollut 38 asteen molemmin puolin, mutta hän kuvailee olotilaansa kuitenkin siedettäväksi ja kertoo aikovansa nyt keskittyä lepäämiseen.

– Nyt vaan sit iisiä ja vinkkejä hyvistä leffoista ja tv-sarjoista otetaan vastaan. Täältä noustaan vielä. Mut nyt vaan lepoa, lepoa ja lepoa. Pitäkää itsestänne ja läheisistänne hyvää huolta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Heidi Sohlberg lopetti syöpälääkkeet ja osti talon yhdessä elämänsä miehen kanssa – ylistää kulunutta vuotta: ”Pissat housussa naurettiin”

MTV: Heidi Sohlbergin suhdepaljastus – asuu jo avoliitossa kihlattunsa kanssa – ”Olen tosi onnellinen!”