Kohu Mikko Leppilammen ympärillä paisuu entisestään. Pitkin kevättä on uutisoitu Mikko Leppilammen väitetystä seksuaalisesta ahdistelusta, ja useat naiset ovat tämän jälkeen jakanut omia kokemuksiaan Leppilammen käytöksestä.

Useat henkilöt ovat kertoneet, että Leppilampi on käyttäytynyt ahdistelevalla tavalla kauneushoitoloissa, ja Leppilammella on kuuleman mukaan porttikielto useaan kauneushoitolaan käytöksensä takia.

Nyt kohu sai lisää bensaa liekkeihin, sillä uusi nainen on ottanut yhteyttä Seiskaan ja kertonut omasta kokemuksestaan Leppilammen kanssa.

Mikko oli varannut naishoitajalta kahden tunnin kokovartalohoidon, mutta saapui hierontaan poikkeuksellisesti alasti.

– Mikolle oli jo etukäteen kerrottu, että asiakkaita varten on kylpytakit, jotka saa halutessaan vaihtaa päällensä. Näin Mikko tekikin, mutta kun pyysin häntä hierontaa varten ottamaan kylpytakin pois, hän olikin alasti.

Kuva: AOP

Hoitaja sanoo menneensä toiminnasta ”aivan lukkoon”.

– Tämä ei ole tietenkään oikea tapa, sillä asiakkaalla on alusvaatteet päällä hoidon ajan.

– Lopulta psyykkasin itseäni, että kyllä selviän tästä. Peittelin hänet pyyhkeillä, mutta hän veti niitä koko ajan pois. Lopulta kysyin Mikolta, että eikö sinun ole kylmä?

Hoitajan mukaan Mikko halusi tarkoituksella olla mahallaan alasti. Selinmakuulla hän sentään piti pyyhkeen sukukalleuksiensa suojana.

Naisen mukaan Mikko myös kosketteli häntä hieronnan aikana.

– Sitten siirryin pääpuolelle, hän alkoi silitellä käsiäni, vaikka otin hänen kätensä pois. Kun hieroin hänen niskojaan, hän alkoi tehdä oksettavaa liikehdintää hoitopetiä vasten ja äänteli samalla.

– Päähieronnan ajan hän pyrki käsillään silittämään omia käsiäni ja hoidon aikana muutenkin erikoinen liikehdintä ja ääntely hieronnan aikana oli todella epämiellyttävää.

Hoitaja yritti aina vaihtaa paikkaa, kun Mikko yritti silitellä häntä.

– Hieroin napakammin, jotta hän lopettaisi. Se oli kuin joku ihme selviytymiskeino. Olisi pitänyt keskeyttää koko hoito jo alusta alkaen.

Pohti rikosilmoituksen tekemistä

Nainen mietti tapahtuneen jälkeen pitkään rikosilmoituksen tekemistä.

– Toisaalta Mikko teki sen kaiken niin taitavasti, että siinä liikuttiin lähinnä harmaalla alueella. Sitä paitsi, tilanteessa olisi ollut sana vastaan sana. Jos toinen on kuuluisa näyttelijä, niin kyllä siinä on aikamoiset panokset alkaa käydä oikeutta sellaista vastaan.

– Mikon epäasiallinen ja rajoja rikkova käytös naisia kohtaan on syytä tuoda julki, ettei kukaan enää joudu kokemaan mitään vastaavaa.

Asia vaivaa naista edelleen.

– Tuo kokemani häirintä aika-ajoin vieläkin ahdistaa, ja sen hyväksyminen, etten tuolloin keskeyttänyt hoitotilannetta, vie oman aikansa.

Leppilampi itse ei ole kommentoinut asiaa.

Lähde: Seiska