Somepersoona Sonja Aiellon matka Selviytyjät Suomi -ohjelmassa päättyi kolmanteen sijaan.

Sonja avasi ulkonäköön liittyviä ajatuksia Selviytyjien Pudonneen tilitys -jaksossa.

– Hiukset ovat kellertyneet aika paljon, ja juurikasvu on aikamoinen, mutta nämä nyt on aika tällaisia pinnallisia asioita. Mä itse asiassa nautin siitä tuolla saarella, että mulla ei ole mitään hiustenpidennyksiä, ei ole rakennekynsiä, Sonja kertoo.

Luonnonlapsena oleminen oli Sonjan mielestä ihanaa.

– Mä olin kunnon luonnonlapsi, ja mun mielestä se oli aivan ihanaa olla siellä. En aio kyllä ehkä nyt jatkaa tätä luonnollista linjaa, mutta se oli kiva kokea tollanen, ja huomasi, että oikeasti tosi vähällä sitä ihminen pärjää ilman sitä hiusharjaakin. Ja hiukset on edelleen päässä.

Sonja pääsi viettämään viidakossa yli kuukauden.

– Asuin viidakossa 36 päivää, @selviytyjatsuomi matkalta tarttui kolmas sija, Sonja kirjoittaa.

Sonja Aiello kertoo kolmanneksi päätymisen olleen iso pettymys.

– Finaali jaksoa katsoessa nousi tottakai iso pettymys koska voitto oli niin lähellä Valitettavasti viimeisessä kisassa mun kompastuskivi oli kourun rakentaminen. Kaikkeni mä annoin ja missään kohtaa en luovuttanut, vaan taistelin viimeiseen asti Tää matka antoi enemmän kun pystyin edes kuvitella ja kasvatti mua ihmisenä paljon. Mä oon äärettömän kiitollinen, että pääsin kokemaan tämän Kiitos koko tuotantotiimi ja kanssa kilpailijat, Sonja päättää kirjoituksensa kiitollisissa fiiliksissä.

Somepersoona julkaisi lukuisia valokuvia, joista käy ilmi että erityisesti vaaleaverikön jalat kokivat kilpailun aikana kovia. Jaloissa on useita rupia, arpi ja lisäksi ne ovat mustelmien peitossa.

Voit katsoa kuvat klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolinäppäintä.