Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja hänen ex-miehensä Kanye West erosivat viime kesänä seitsemän vuotta kestäneen avioliittonsa jälkeen.

Kardashian toteaa Keeping Up with the Kardashians -ohjelman finaalijaksossa, että kaksikon avioliitto oli jo alunperinkin tuhoon tuomittu. Hän paljastaa etsivänsä tällä hetkellä todellista onnellisuutta.

– Tietenkin tiedän, että pelkkä ihanuus ei ole todellisuutta, mutta jos saisin sitä ennemminkin valtaosan ajasta, se olisi kaikki mitä haluan, Kardashian sanoo ohjelmassa.

Kardashian ei enää kestänyt sitä, että hänen aviomiehensä oli jatkuvasti poissa kotona ja matkusti ympäri maailmaa. Täytettyään 40-vuotta Kardashian päätti, että jonkun oli muututtava. Niinpä hän haki eroa Westista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Haastavia tunteita Kardashianissa herättää se, että hän on monilla saroilla saavuttanut elämässään paljon, mutta silti häneltä puuttuu se kaikista tärkein: rakkaus. Kardashian toivoisi, että hänellä olisi joku, jonka kanssa jakaa onnistumiset.

– Minusta tuntuu, että olen työskennellyt niin kovasti elämässä saavuttaakseni ne asiat, joita olen halunnut. Odotukseni täyttyivät ja saavutin 10 kertaa enemmän, kuin uskoin olevan edes mahdollista, mutta minulla ei ole ihmistä, jonka kanssa jakaa se, Kardashian summaa.

Lue myös:

Räppäri Kanye Westin uusi rakas on 22-vuotias mallikaunotar – esiintyivät ensi kertaa julkisesti – katso kuvat!

Tältä Kim Kardashian näytti nuorena – julkaisi upean alusasukuvan: ”Ensimmäinen kuvaukseni ikinä”