Näyttelijä Venla Savikuja muistetaan parhaiten roolistaan Salattujen elämien Heidinä. Hän näytteli sarjassa vuosina 2009-2015. Sarjassa lopettamisen jälkeen hän muutti opiskelemaan näyttelemistä Tanskaan.

Venla on julkaissut nyt kuvia, joissa poseeraa yhdessä Islannista kotoisin olevan näyttelijä Atli Benediktin kanssa. Kaksikko viettää parhaillaan joulua Islannissa.

– Tuntuu kuin olisin astunut toiselle planeetalle, Venla Savikuja kirjoittaa kuviensa yhteyteen.

Atli on kirjoittanut pitkän rakkaudentunnustuksen Instagram-tililleen maaliskuussa. Hän kertoo, ettei ollut nähnyt Venlaa kahteen kuukauteen, mutta he ovat pitäneet yhteyttä joka aamu ääniviesteillä.

Atli intoutuu myös ylistämään Venlaa.

– Hän on kaunis, myötätuntoinen, ahkera, antelias, kunnianhimoinen, motivoitunut, kosketuksissa tunteisiinsa, rakastaa koiraansa ja innostuu joka kerta, kun näkee hirven metsässä tai hiiren kuistilla. Hän on paras ja kaipaan häntä uskomattoman paljon joka päivä, Atli kirjoittaa.

Venla on myös vastannut näyttelijärakkaalleen.

– Toivon, että voisin halata sinua juuri nyt, paras outo parini. Täällä on hiljaista, kun kukaan ei laula kaikesta tekemästään tai liity spontaaneihin tanssihetkiini. Kaipaan sinua niin paljon, Venla kirjoittaa.

Kööpinhaminassa asuva Atli on näytellyt muun muassa Summer Hit -elokuvassa. Hän on opiskellut näyttelemistä samassa koulussa Venlan kanssa, joten suurella todennäköisyydellä he ovat tavanneet toisensa opintojen parissa.

Venla Savikuja seurusteli vuosia Salatut elämät -tähti Markku Pullin kanssa. Parin suhde päättyi kaikessa hiljaisuudessa.

Lue myös:

BB-tähti Markku Pullin salattu ero näyttelijärakkaasta – paljastaa nyt BB-talossa naismakunsa!