Keravalainen Emilia Virlander, 22, tavoittelee suositun The Voice of Finland -kilpailun voittoa Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimissä. Hän kertoo keikkailleensa jonkin verran ennen laulukilpailuun osallistumista.

– Kokemusta on, mutta sitä ollaan hakemassa lisää. Olen tehnyt enimmäkseen soolokeikkaa, mutta olen tehnyt jonkin verran myös bilekeikkaa, Emilia kertoo Metropolille.

Emilia hehkuttaa tähtivalmentajiaan.

– He tuntuvat erittäin ihanilta ja oikeilta valmentajilta minulle. On ollut hienoa huomata, kuinka avoimesti olemme pystyneet keskustelemaan asioista. Kommunikointi toimii hyvin välillämme.

– Tämä on ollut pitkä taival, sillä kuvaukset alkoivat viime lokakuussa Porvoossa. Tunteet ovat vaihdelleet laidasta laitaan. On ollut epätoivon hetkiä ja välillä olen jopa miettinyt, olenko tarpeeksi hyvä.

Kuva: Petri Voutilainen

Hän on aiemmin vastustanut laulukilpailuun osallistumista.

– Olen ollut vahvasti sitä mieltä, etten halua kilpailla laulamisessa. Tämä on tuntunut kuitenkin kokemukselta, jota en vaihtaisi mihinkään.

Ex-kiekkoilija Jere Karalahti on hehkuttanut vaatemyyjänä ja liikuntaohjaajana työskentelevää Emiliaa sosiaalisessa mediassa. Jere uskoo Emilian vievän laulukilpailun voiton.

– Olen todella otettu Jeren hehkutuksesta ja ylipäätänsä kaikesta hehkutuksesta.

– Olen ollut esiintymässä Karalahtien syntymäpäivillä ja tapahtumissa. Olen päätynyt esiintymään heidän tilaisuuksiin sattumien kautta.

Livelähetykset käynnistyvät

The Voice of Finlandin ensimmäisessä livelähetyksessä torstaina 10. syyskuuta lavalle nousevat Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin sekä Redraman tiimit. Toinen livelähetys nähdään heti seuraavana päivänä perjantaina 11. syyskuuta, ja silloin lavan valtaavat puolestaan Anna Puun ja Juha Tapion tiimit. Finaalilähetys nähdään perjantaina 25. syyskuuta. Ensimmäisessä livelähetyksessä vierailevina artisteina nähdään Maija Vilkkumaa ja Kaija Koo.