Nelonen on julkistanut toukokuussa alkavan Big Brother Vip -ohjelman juontajakolmikon. Lähetyksiä juontavat rautaiset ammatilaiset Anni Hautala, Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström.

Anni Hautalan luotsaamia häätölähetyksiä nähdään neljästi viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Annin rinnalla häätölähetysten toisena juontajana nähdään Tinni Wikström.

Ohjelman erikoisasiantuntijana talon tapahtumia analysoi Kim Sainio.

Suoria päivittäislähetyksiä puolestaan kipparoi Kimmo Vehviläinen. Lähetyksissä nähdään kooste päivän tapahtumista sekä analysoidaan käänteitä vaihtuvien vieraiden ja pudonneiden asukkaiden kanssa.

Kuva: Nelonen

Julkkiskaudella taloon astelee joukko julkisuudesta tunnettuja asukkaita ja kolme viikkoa kestävällä kaudella pudotuksia nähdään useita kertoja viikossa. Tulevien julkkisasukkaiden henkilöllisyyksistä on ehditty esittää jo paljon arvailuja ja spekulaatiota, mutta varmuudella heidät julkistetaan vasta taloon astellessa.

Big Brother myös muuttaa ja jossain päin pääkaupunkiseutua uuden BB-talon ympärille onkin parhaillaan rakentumassa täysin uudenlainen BB-universumi, joka tarjoaa Isoveljelle kaiken, mitä se tarvitsee näyttävän ja jännittävän ohjelman tekemiseen.

Julkkiskausi starttaa Nelosella 2. toukokuuta klo 21 alkavassa kick off -lähetyksessä, jossa paljastuvat kaikki isoveljen valvovan silmän alle taloon muuttavat julkkikset.

Lue myös:

Seiska: Kauniit ja rohkeat -tähti Suomen Big Brotherin julkkiskaudelle!

Seiska: Heidät nähdään Big Brotherin julkkiskaudella!