Lady Gaga ja Bradley Cooper esiintyivät viime sunnuntaina Oscar-gaalassa niin tunteikkaasti, että internet suorastaan räjähti romanssispekulaatioista.

Kuten alla olevalta videolta näkyy, Oscar-palkinnon parhaasta laulusta voittaneen A Star is Born -elokuvasta tutun ”Shallow”-kappaleen upean intiimisti kuvatusta esityksestä ei ainakaan puutu käsinkosketeltavan sähköistä kemiaa.

Somessa alkoi välittömästi esityksen jälkeen kiihkeä keskustelu Gagan ja Cooperin mahdollisesta suhteesta, varsinkin kun Gaga purki vastikään kihlauksensa Christian Carinon kanssa. Ihmiset ovat kiinnittäneet huomiota varsinkin parin toisilleen suomiin erittäin lämpimiin katseisiin sekä lopetuksen ilmeisen suureen tunnekuohuun heidän istuessaan otsa otsaa vasten samalla pianotuolilla.

Bradley Cooper on ollut onnellisesti yhdessä vaimonsa, supermalli Irina Shaykin kanssa vuodesta 2015 lähtien ja heillä on pian kaksi vuotta täyttävä tytär. Shayk oli Oscar-gaalan yleisön eturivissä osoittamassa iloisesti suosiotaan miehensä ja Lady Gagan hienolle esitykselle.

Lady Gaga on haastattelussa kertonut, että esityksen aikana ilmassa oli todellakin suurta rakkautta, mutta lisäsi perään, että siltä sen oli tarkoitus näyttää, koska kyseessä oli kahden näyttelijän esitys.

Katso alta video ja muodosta oma mielipiteesi Gagan ja Cooperin välisistä kemioista. Aitoa rakkautta vai taitavaa näyttelemistä? Kannattaa kiinnittää myös huomiota Lady Gagan kaulassa riippuvaan 30 miljoonan dollarin arvoiseen timanttikaulakoruun!