Kun Suvi Pitkänen julkaisi Instagramissa alla näkyvän selfien, hän ei arvannut millainen polemiikki kuvasta nousisi. Hänen ulkonäköään alettiin välittömästi arvostella erittäin rajuun sävyyn.
suvi-pitkänen-selfie
Suvi avautuu blogissaan negatiivisesta palautevyörystä.
”..tälläisiäkö me suomalaiset oikeesti ollaan? Ihan tosissaan? Jo pelkästään Instagramissa melkein 70 kommenttia käytännössä pelkkää p*skaa, ilkeilyä, haukkumista. Olen kyllä tottunut siihen että kohta jo lähes 10 vuoden ajan julkisuudessa enemmän tai vähemmän olleena, herätän ihmisissä mielipiteitä ja jostain syystä erityisesti negatiivisia. Vuonna 2006 olin nuori, juuri 19 vuotta täyttänyt Miss Suomi – kilpailija, jo silloin sain osakseni runsaasti negatiivista palautetta ja haukkuja. Onneksi aina ihania tsemppaavia kannustajia löytyy myös tietysti :) Iso kiitos teille oikeesti <3 Ootte kultaa. Ei haukku haavaa tee, mutta jopa minä yllätyin tästä ihmisten ilkeydestä ja negatiivisyydestä joka ilmeni yhden Instagram kuvan myötä.”
Suvilta ei löydy ymmärrystä aikuisille ihmisille, jotka kokevat anonyymisti ja omallakin nimellään tarvetta hyökätä hänen kimppuunsa näin voimakkaasti. Hän lateleekin suorin sanoin oman mielipiteensä heidän käytöksestään.
”Aion huolehtia siitä ettei lapsestani tule huonosti käyttäytyvää alaluokan kansalaista joka huutelee ja haukkuu muita. Päinvastoin, jaksaa olla iloinen, pitää ilkeimmät mölyt mahassaan ja kannustaa muita.”
Vaikka Suvi on järkyttynyt saamastaan palautteesta, hän jaksaa uskoa tulevaan positiivisuuden kautta.
”(…) myös onneks aina jaksaa löytyä ihania tsemppaavia ihmisiä ketkä myös jakaa positiiset ajatuksensa <3 Teissä, meissä, on tämän pikku pohjoisen maan toivo :)
Lue koko kirjoitus Suvi Pitkäsen blogista!