Iskelmälaulaja Tauski peruutti viime viikonloppuna perjantain ja lauantain keikkansa. Peruutusten tarkka syy ei ole tiedossa, mutta ne tehtiin samoina iltoina ennen esityksiä.

Metropoli.net sai haltuunsa yhden asianomaisen ravintonlanpitäjän tilityksen keikkaperuutuksesta, mikä ei jätä kovin mairittelevaa kuvaa tilanteesta. Emme paljasta henkilön nimeä, mutta samalla kun hän pahoitteli asiakkaille peruutusta ja kertoi tiedot lippurahojen palautuksesta, hän purkautui tapahtuneesta mm. alla olevin kommentein.
-…Oli kyllä huippubileet – ilman Tauskia. Sanon ny suoraan, jotta sen verran juoppoja kattellu, jottei enää mee läpi autokolarit, salama-flunssat ja eksyminen puolta tuntia ennen keikkapaikkaa. Ei tartte s**tana enää tulla!
Keikkapaikasta ilmoitettiin samalla, että he eivät ottaisi Tauskia enää edes hyvityskeikalle ilmaiseksi.
Metropoli.net kertoi helmikuussa Tauskin julkisuuteen vuodetuista kommenteista liittyen keikkapaikkoihin. Kommentit olivat ilmeisesti Tauskin ja hänen keikkajärjestäjänsä välisiä. Paljastuneissa viesteissä Tauski totesi muun muassa: ”Oon saanut turpaan niissä räkälöissä jo 4 jertaa. Kai säkin.tajuat että en niin.kusiluolia enää tee”.