Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Toni ”Tonikoukku” Varpelaide vieraili sunnuntaina niin ikään Temppareista tutun Nori Latifin talk showssa YouTuben Leffoi-kanavalla.

Toni kertoo jaksossa muun muassa siitä, että hänen lempinimensä ”Tonikoukku” tulee siitä, kun naiset jäävät helposti häneen koukkuun. Toni on seurustellut aiemmin muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelmassa esiintyneen Meiju Koskelan kanssa. Pariskunta erosi riitaisissa merkeissä vuodenvaihteen 2019–2020 tienoilla, ja Meiju on kertonut julkisuudessa tehneensä Tonista rikosilmoituksia pahoinpitelyiden takia.

Toni puhuu jaksossa myös avoimesti syytteistään ja oikeudenkäynneistään. Norin kysellessä mieheltä kuulumisia näiden asioiden suhteen, Toni paljastaa koko kansalle todellisen uutispommin.

– Mä voisin antaa tähän nyt sulle semmosen bängerin, mitä kukaan ei tiedä. Mähän olin tossa ennen joulua vähän aikaa istumassakin Sörkän vankilassa, Toni sanoo.

Hän istui joulun alla omien sanojensa mukaan vain muutaman viikon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toni kertoo, että tällä hetkellä hänellä on vireillä edelleen pari oikeusjuttua. Syyttäjä esittää rangaistukseksi joko yhdyskuntapalvelua tai lisää vankeutta. Toni listaa syytteisiinsä muun muassa Meiju-jutun sekä kaksi muuta pahoinpitelyä.

– Mua ärsyttää, että tommoset ihmiset, jotka oikeesti lässyttää turpaa ja sitten, kun tapahtuu se juttu, niin sitten mennään käräjille itkemään asioista, Toni sanoo viitaten kahteen muuhun pahoinpitelyyn.

– Tuon Meiju-asian mä ihan täysin ymmärrän, vaikka ihmiset ei tiedä sitä todellisuutta, Toni sanoo ja myöntää, että asiaan liittyy paljolti hänen päihteidenkäyttönsä.

Nyt Toni kertoo saaneensa uuden asunnon, jonka myötä elämä on palannut takaisin raiteilleen. Hän kertoo muun muassa aikovansa hakea ammattikorkeakouluun kevään yhteishaussa.

Lue myös:

TIS-tähti Toni Varpelaide jälleen syytettynä pahoinpitelystä – syytteitä yhteensä jo 3!

Seiska: Temppareista tuttu Meiju kävi nenäleikkauksessa – ”Tulos ei ole vielä lopullinen”

Julkkiskaunotar avautuu päättyneestä suhteesta Sami Kuroseen: ”On tiettyjä arvoja, joiden polkemista en pysty hyväksymään ikinä”