Toimittaja Maria Veitola, 48, on matkustanut perheensä kanssa Thaimaan Phuketiin lomailemaan ja kertoi Instagram-tilillään maan tiukoista koronajärjestelyistä. Veitola lomailee ns. sandbox-alueella, jossa koronaturvatoimet ovat erityisen tarkat ja kaikilta yli 18-vuotiailta vaaditaan kaksi rokotusta ja liuta erilaisia todistuksia sekä useita koronatestejä.

– Oli paineista ja vaativaa päästä tänne asti, mutta nyt hymyilyttää jo, Veitola kirjoittaa kuvatekstissä ja listaa kuvatekstissä avuliaasti kaikki matkaa varten tarvittavat valmistelut ja vaadittavat todistukset.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Veitola on jakanut runsaasti kuvia lomaltaan, mutta ilmeisesti joidenkin mielestä toimittajan pitäisi keskittyä lomailemaan eikä somettaa jatkuvasti. Veitola julkaisikin Stories-osiossa kipakan palautteen seuraajilleen.

– Moni teistä ojentaa mua, että mun pitäis keskittyä lomailuun eikä somettaa. teidän ei tarvitse huolehtia siitä. Mä osaan ihan itse päättää mitä teen milloinkin. Oon aikuinen nainen!

Myös seuraajien jatkuvat kyselyt matkustamiseen vaadittavista koronatoimista tuntuvat ärsyttävän Veitolaa.

– Ja nyt kysytte, mitä äskeisessä videossa tehdään. Otetaan koronatestiä! Sit kysytte, kuinka monta näitä otetaan, mitä ne maksaa ja mitä muuten Thaimaahan matkaamiseen vaaditaan… En ole matkatoimisto! Veitola kivahtaa kuvatekstissä.

Veitola jakoi myös maanantaina useita kuvia ja kuvasarjan viimeisestä kuvasta käy ilmi, mitä rentoon lomailuun vaaditaan.

– Tänään tuntuu siltä, että parhaat asiat elämässä ei oo ilmasia, Veitola kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Maria Veitola julkaisi synttäreitä juhlivasta Paula Vesalasta nostalgisen kuvan: ”Niin paljon hämmentävää tässä kuvassa”

Maria Veitolalle yksi karvainen perheenjäsen lisää – julkkiksilta voimakas tunnereaktio: ”Apua!”