Temptation Island -ohjelmasta tuttu Eveliina Uosukainen paljasti Instagramissa joutuneensa erikoiseen tilanteeseen omalla kotiparvekkellaan.

Eveliina on asunut ja työskennellyt puolisonsa Daniel Lehtosen kanssa Espanjan Marbellassa jo pari vuotta. Daniel kuvaa parhaillaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaa Dominikaanisessa tasavallassa ja Eveliina kertoo työskennelleensä yksin kotinsa parvekkeella.

– Eilen tein partsilla konehommia koko päivän pelkkä alaosa päällä ja yläkerran naapurin mies tuli kurkkii reunan yli. No mut alastomuus on normaalia, varsinkin kotona!

Julkaisussaan Eveliina myös paljastaa, että päivät etelän lämmössä koostuvat enimmäkseen juuri työnteosta.

– Aurinkoenergiaa kyl, mut enemmän duunii ku hupii. Onneks nää kaks asiaa voi yhdistää ja ottaa ens viikon kuvausbrunan talteen samalla kun painaa hommii, Eveliina kirjoittaa.

Kirjoituksensa tueksi hän julkaisi myös hauskan kuvasarjan, josta näkyy miten kekseliäästi kaunotar on työskentelynsä kuumalla parvekkeella ratkaissut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eveliina ja Dani muistetaan parhaiten heidän osallistuttuaan Temptation Island Suomi -ohjelmaan, jossa he testasivat parisuhdettaan vuonna 2018. Molemmat olivat mukana myös sarjan aiemmilla kausilla sinkkuina.

Daniel on osallistunut Temppareiden jälkeen myös Suurin pudottaja -ohjelmaan.

Lue myös:

Suvi Teräsniskan isä päätyi otsikoihin Temppareiden tiimoilta – perheeltä hauska reaktio: ”Olisitte nähny sen naurunremakan kun isä tajus!”

TIS-Miran ja Markus-rakkaan suhdetta kyseenalaistetaan jatkuvasti – Mira julkaisi tyhjentävän vastauksen: ”Haluan kunnioittaa Maken ajatusta”