Temptation Island Suomi -ohjelmasta koko Suomelle tunnetuksi tullut ex-pari Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry saivat toisen yhteisen lapsensa kesäkuussa. Vaikka kaksikko ei enää seurustele, aikovat he kasvattaa jälkikasvunsa yhdessä.

Nyt Vilma on paljastanut kuopuksen nimen sosiaalisessa mediassa. Hän on julkaissut omalle Instagram-tililleen hellyyttävän kuvan, jossa poseeraa rakastavasti Juuson ja vauvan kanssa.

– Rakas, ihana poikamme Leon Aleksander Lehmusvyöry, Vilma kirjoittaa postauksen ohessa.

– Leon tarkoittaa myös Leijonaa! hän tarkentaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vilma kertoo haluavansa Juuson kanssa kasvattaa lapsistaan ”mahdollisimman vahvoja”.

– Vahvuus meille tarkoittaa mahdollisimman hyvää itsetuntoa, uskallusta näyttää myös heikkoutta ja puhua peloista ääneen, vahvuutta on kaikkien tunteiden näyttäminen ja myöskin vanhemman kainaloon käpertyminen, äärimmäistä vahvuutta on kertoa kun pelottaa ja uskaltaa olla haavoittuvainen, kun siltä tuntuu, Vilma kuvailee.

– On meidän työmme tukea sinua omalla matkallasi, minkä sisällöstä päätät sinä itse, toki koitamme ohjata sinua oikeille valinnoille!

Koskettavasta tekstistä välittyy vanhempien syvä rakkaus lapsiaan kohtaan.

– Toivottavasti me vanhemmat pystymme tarjoamaan sinulle mahdollisimman hyvät eväät elämään, yritämme ainakin parhaamme. Rakas poikamme, Leon Lehmusvyöry, Vilma päättää kirjoituksensa.

Sama teksti löytyy myös Juuson Instagram-tililtä. Mies on lisännyt postauksensa viereen kuvan, jossa syleilee ja suukottaa pientä vauvaansa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Temppareista tuttu ex-pariskunta Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry saivat toisen lapsen: ”Tästä alkaa vauvakupla”

Janni Hussi ja Joel Harkimo paljastivat ilouutisen – juhlivat kuohuvalla: ”Täällä sitä nyt ollaan”