Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Vilma ja Juuso ovat nyt terveen pienen tyttövauvan onnellisia vanhempia.

Vilma sai vauvansa syliin muutaman dramaattisen käänteen jälkeen, nimittäin lapsivedet menivät kesken ripsihuollon ja kaiken lisäksi hän joutui lähtemään synnyttämään ilman Juuso-rakastaan poikkeustilan vuoksi.

— Täällä yksin ollaan ja aletaan käynnistelee synnytystä, kertoi Vilma Metropolille sairaalaan päästyään.

— Jännittää tietenki ja harmittaa etten saa Juusoa tänne, mutta koitan silti asennoitua oikein.

Olimme Metropolista yhteydessä onnelliseen äitiin synnytyksen jälkeen.

— Vauva syntyi 20. toukokuuta kello 23:31. Vauvan syntymäpäivä on sama kuin minun mummin! Kaiken kaikkiaan synnytys kesti 36h lapsivesien menosta.

— Synnytys käynnistettiin kun lapsivesien menosta huolimatta supistukset eivät voimistuneet 24h sisällä. Käynnistämiseen käytettiin ensin lääkettä, jonka jälkeen sain oksitosiini-tipan, joka laittoi synnytyksen todella käyntiin, kertaa Vilma synnytyssairaalan tapahtumia Metropolille.

Kotiin pääsystä Vilmalla ei ole vielä tarkkaa tietoa.

— Odotan kotiin pääsyä sekavin tuntein, kun Juusolla vielä korona oireilee, muttemme oikein voi viikkoja missään muuallakaan olla. Uskon kuitenkin lääkäreitä jotka kertovat ettei mahdollinen koronatartunta vauvalla ole vakava. Lisäksi mulla tulee onneksi maitoa, mikä antaa suojaa vauvalle muitakin tauteja vastaan.

— Koitan mennä vähän sen tyyppisesti että toivotaan parasta pelätään pahinta. Ei tässä tilanteessa muutakaan oikein voi, vauvan kanssa on kotiin kuitenkin päästävä. Ja stressaaminen ei auta asiaa, uskon vauvan selättävän koronan vielä helpommin kuin minä.

— Fiilikset on ihanat ja vauvaan olen hyvin rakastunut, kertoo Vilma hellästi.

Julkaisu näkyy myös täällä.