Tubettajana ja muusikkona tunnetuksi tullut Miska Haakana vietti hiljattain iltaa Domakers-yrityksen 20-vuotissyntymäpäiväjuhlissa. Juhlahumun keskellä hän paljasti Metropolille antamassaan haastattelussa, kuinka onnistui kääntämään ikävän koronakevään voitokseen.

Selviytyjät Suomi -kilpailun vuonna 2018 voittanut Haakana on laihduttanut hyvin lyhyen ajan sisällä huimat 15 kiloa. Hän kertoo urheilukärpäsen puraisseen kunnolla heti, kun koronarajoitukset viime maaliskuussa astuivat voimaan.

– Siinä tuli nopeasti aika tylsää, joten aloin vain juoksemaan. Nyt olen juossut joka päivä noin 10-15 kilometria, Haakana kertoo.

– Ainoa asia mitä jaksan tehdä on juokseminen, hän nauraa.

Hän harkitsi keväällä jopa maratoniin osallistumista, mutta joutui hautaamaan suunnitelmansa, sillä koronapandemia peruutti kaikki massatapahtumat.

Domakersin syntymäpäiväjuhlissa yhdessä laulaja Meiju Suvaksen kanssa esiintynyt Haatanen kertoo saavansa kuulla paljon kommentteja huimasta muodonmuutoksestaan. Viime viikolla myös Meiju oli kysynyt vitsillä, minne tubettaja on oikein hävinnyt.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuva: Petri Voutilainen

– Ärsyttävintä tässä on se, että kaikki vanhat pukuni ovat jääneet minulle pieniksi. Ne on sellaisia kaapinkokoisia nykyään, Haakanen harmittelee.

Haakasen mukaan hänen avopuolisonsa ei kuitenkaan ole huomannut kumppanissaan kovinkaan suurta muutosta. Hän epäilee tämän johtuvan siitä, että pariskunta näkee toisiaan niin usein.

– Mutta on hän minulle sanonut, että aikoo huomauttaa sitten, kun olen liian luiseva, Haakanen virnistää.

Tältä Haakanen näytti ennen muodonmuutostaan:

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Miska Haakanen tuottaa somesisältöä ja musiikkia taitelijianimellä MiskaMH. Hän julkaisi kesällä Latinobängeri-nimisen kappaleen yhdessä Meiju Suvaksen kanssa.

Lue myös:

Video osoittaa hurjan muodonmuutoksen – tubettaja veti 100 leukaa päivässä kuukauden ajan