Tubettajien oikeuskohu: Meikkitaiteilija sanoo pelkäävänsä henkensä puolesta – syypäänä Jeffree Star!

Jeffree Star tunnetaan värikkäistä meikeistä, leveästä elämäntyylistä sekä räväkästä persoonastaan.

Mies on ollut erittäin moneen otteeseen kohujen keskellä, milloin mistäkin syystä. Nyt tubettaja ja meikkitaiteilija Tati Westbrook sanoo, että hän on joutunut muuttamaan pois kodistaan, koska pelkää turvallisuutensa ja henkensä puolesta.

Tati kertoo, että Jeffree on syypäänä viimevuotiseen kohuun, jonka seurauksena Tati laittoi välit poikki suositun meikkitubettajan James Charlesin kanssa. Jeffree ja Tati syyttivät James Charlesia poikien hyväksikäytöstä seksuaalisesti, vaikka Charles oli tällä hetkellä vain 19-vuotias.

James Charles vastasi asiaan tuolloin pitkällä videolla, jossa hän todisti kaikki syytteet vääriksi useilla tekstiviesteillä itse Jeffree Starilta ja Tati Westbrookilta. Hän on myös aikaisemminkin ilmoittanut julkisesti olevansa neitsyt.

Nyt Tati ilmoittaa itkuisella videollaan, että Jeffree oli valehdellut tälle koko asiasta päämääränään tuhota James Charlesin ura, joka oli tuolloin nousussa.

Jeffreen motiivi oli Tatin mukaan mustasukkaisuus siitä, että James Charles oli kerännyt enemmän seuraajia sometileilleen, sekä striimejä Youtubessa.

Tati ilmoitti aloittaneensa oikeustoimet haluten tuoda kaiken valehtelun julkisuuteen.

Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös täällä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.