Tuomas Enbusken ylellinen miesluola jakaa mielipiteitä somessa – ”Ei pääse äijäkerhoon”

Avoimesti mielenterveysongelmistaan julkisuudessa puhunut mediapersoona Tuomas Enbuske on esitellyt miesluolansa Instagram-tilillään. Enbuske innostui esittelemään itselleen sisustamaansa tilaa Helsingin Sanomissa julkaistun artikkelin myötä. Artikkelissa esiteltiin miesten omaan käyttöön suunnittelemia tiloja ja huoneita.

– Luin Hesarista, että kunnon äijällä pitää kuulemma olla ”man cave”, jossa saa olla oma itsensä, Enbuske kirjoittaa kuvansa saatteeksi.

– Tässä minun oma itse suunnittelemani ”man cave”, hän jatkaa.

Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä.

Kuten kuvasta näkyy, Enbusken miesluola poikkeaa huomattavasti stereotyyppisestä miesluolasta, jonka seiniä koristavat olutmerkkien logot, isot valkokankaat ja omat baaritiskit.

Enbusken miesluolasta löytyy eri lähteiden mukaan tuhansien eurojen arvoisia sisustuselementtejä. Seiskan mukaan esimerkiksi miehen violetti Togo-sohvaryhmä on peräisin 70-luvulta ja sellaisen voisi ostaa tänä päivänä käytettynä Yhdysvalloista reilulla 6 000 eurolla.

Enbusken miesluolan kummatkin nojatuolit ovat myös useamman tuhannen euron arvoisia. Lisäksi seiniltä löytyy paljon taideteoksia, jotka kasvattavat sisustuksen kokonaisarvoa entisestään.

Jos kuva ei näy, katso julkaisu täältä.

Enbusken miesluola on herättänyt mielipiteitä laidasta laitaan. Osa seuraajista on sitä mieltä, että kyseessä on ennemminkin olohuone, kun taas toiset kehuvat tilaa kaikkien aikojen tyylikkäimmäksi miesluolaksi.

– Luola on autotallissa/kellarissa. Ei missään kerrostalon olohuoneessa. Noilla sijainneilla/sisustuksella ei pääse äijäkerhoon, eräs seuraajista toteaa.

– Tyylikkäin mancave evö, toinen taas hehkuttaa.

– Ihanan lokoisa toi sohva-nojatuoli-kombo, kolmas ihastelee.

– Omituinen luola, neljäs ihmettelee.

Moni seuraajista on pannut merkille myös sen, ettei Enbusken miesluolasta löydy lainkaan televisiota. Tila on myös herättänyt huomiota naisseuraajien keskuudessa, joista suurin osa kehuu sitä varsin viihtyisäksi.

– On se hyvä että kunnon äijä ajattelee myös naisen viihtyvyyttä, eräs seuraajista toteaa.

– Ihan viihtyisältä näyttää, näin naisen näkökulmasta, toinen vinkkaa.

Lue myös:

Podcast: Tuomas Enbuske avaa elämäänsä autismikirjon häiriön kanssa – ”En tajunnut, että mulla on se”

Tuomas Enbuske vertasi Twitteriä Tinderiin – Renne Korppila komppaa: ”Twitter-p**lu on olemassa oleva käsite”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.