Suomalaisten suosikkijuontaja Tuija Pehkonen sai puoli vuotta sitten esikoislapsensa yhdessä puolisonsa, huippulumilautailija Eero Ettalan kanssa.

Vanhemmuuden puolivuotispäivän kunniaksi Pehkonen on julkaissut Instagram-tilillään koskettavan päivityksen, jossa hän käy läpi äitiyden tuomia iloja ja haasteita.

– Puoli vuotta, jolloin koko maailma on pysähtynyt, mutta aika silti kulunut nopeammin kuin koskaan. Puoli vuotta, jolloin päivät ovat menneet hujauksessa, mutta yöt välillä tuntuneet pidemmiltä kuin koskaan, Pehkonen kirjoittaa julkaisussaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Puoli vuotta, joka on ollut ikimuistoisin ikinä, vaikka olen unohtanut asioita enemmän kuin koskaan, hän jatkaa.

Toisinaan Pehkonen on vanhempana myös ajautunut lähes epätoivon partaan ja epäillyt omia kykyjään äitinä.

– Puoli vuotta, jolloin olen antanut itsestäni enemmän kuin koskaan, silti tuntenut itseni riittämättömämmäksi kuin koskaan. Puoli vuotta, jolloin olen oppinut enemmän kuin koskaan ja samaan aikaan osannut vähemmän kuin koskaan, nainen avautuu.

Haasteista huolimatta välittyy Pehkosen postauksesta vahva tunne siitä, että hän on erittäin onnellinen elämäntilanteessaan.

– Kiitos sinä ihmeellinen pieni ihminen, että saan kokea kaiken tämän, Pehkonen päättää kirjoituksensa sydänemojin kera.

Lue myös:

Tähtipari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala juhlivat hääpäiväänsä – katso vuoden takaiset kuvat!

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala saivat lapsen – katso herkkä kuva isästä ja vauvasta!

Maisa Torppa hehkuu raskausonnea tuoreessa alusvaatekuvassa: ”Tämä on ehkä maailman mielettömin ihme”