Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor, 32, pidätettiin viime viikolla Ranskan Korsikalla, Calvin kaupungissa jossa hän on lomaillut perheensä kanssa, uutisoi The Mirror.

McGregoria syytetään itsensäpaljastamisesta julkisella paikalla. Kohteena oli nuori naimisissa oleva nainen, jolle McGregor oli esitellyt baarissa sukukalleuksiaan rankan ryyppysession jälkeen.

Poliisi kuulusteli McGregoria viime perjantaina, viikko tapahtuneen jälkeen. Hänet kuitenkin vapautettiin ilman syytettä. Mies voidaan kuitenkin pidättää uudelleen, kun lisätestien tulokset ovat saatavilla.

McGregorin asianajaja Emmanuelle Ramonin mukaan mies kiistää kaikki syytökset.

McGregor julkaisi viikko sitten Instagram-tilillään ryyppyvideon, jossa kumoaa lasin jos toisenkin paikallisessa baarissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

McGregorin oli määrä osallistua lauantaina 12. syyskuuta pidettävään hyväntekeväisyyshaasteeseen yhdessä Monacon prinsessa Charlenen kanssa. The Crossing nimisessä hyväntekeväissyyshaasteessa vesipyöräillään 180 kilometrin matka Calvista Monacoon.

Conor McGregor oli UFC:n höyhen- ja kevytsarjan mestari. Hänet on tunnettu aggressiivisuudestaan niin otteluissa kuin myös niiden ulkopuolella, josta juontaa myös miehen lempinimi The Notorious. Mies kihlautui pitkä-aikaisen kumppaninsa Dee Devlinin kanssa viime elokuussa. Parilla on kaksi alle kouluikäistä lasta.