Tunnettu DJ ja somevaikuttaja Amanda Harkimo on viihtynyt Thaimaan paratiisikohteessa, Koh Taossa jo yli kuukauden ajan. Hän kertoo omalla Instagram-tilillään saaneensa paljon kyselyjä tutuiltaan ja seuraajiltaan siitä, milloin aikoo tulla kotiin.

Alunperin Harkimon oli tarkoitus matkustaa Thaimaaseen jo aiemmin tänä vuonna, mutta hänen sairastamansa korona näkyi vielä kaksi viikkoa myöhemmin PCR-testissä. Tämän vuoksi Harkimo joutui siirtämään reissuaan eteenpäin.

– Lähdön peruuntuminen harmitti sen verran paljon että päätin lähteä uudestaan kokeilemaan PCR-testiä noin 5 päivää myöhemmin. Siinä kohtaa tosin reissun mahdollinen pituus lyheni 1,5 viikoksi, Harkimo kirjoittaa omalla Instagram-tilillään.

– Ajattelin et siitä huolimatta, lets mennää! Olihan mulla jo laukku ollu lattialla melkeen viikon jo pakattuna valmiiks.
Kohteeksi valitsin Koh Taon koska seitsemän kertaa olen Thaimaassa käynyt parin viikon reissuilla tai pidemmillä aiemmin, mutta tätä sukellusparatiisia en ollut päässyt kokemaan, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lopulta Harkimo pääsi perille unelmien lomakohteeseensa, mutta pian eteen astui uusi reissusuunnitelmia muuttava tekijä: Venäjän ja Ukrainan välinen sota.

Koska jääkiekkojoukkue Jokerit päätti Venäjän hyökkäyksen myötä vetäytyä KHL-liigasta, jäi Jokerien otteluiden musiikkivastaavana työskentelevän Harkimon kalenteriin rutkasti tyhjää tilaa.

– En kauaa ehtinyt täällä olla kunnes sota iski ja syyt tulla takaisin Suomeen (Jokerit) poistui kalenterista ja päätin jäädä pidemmäks aikaa, Harkimo toteaa.

– Nyt puolitoista viikkoa tarkoitettu reissu onki kestäny puoltoista kuukautta.

Harkimolle Thaimaaseen jääminen ei ole ollut ongelma.

– Lentoja oon pari kertaa vaihtanut koska viihdyn täällä niin PERHANAN hyvin! hän iloitsee sydänemojin kera.

Harkimo aikoo pysytellä Thaimaan auringon alla vielä jonkin aikaa. Hän kertoo matkansa sisältäneen muun muassa sukeltamista, keikkailua ja lukuisia mahtavia kokemuksia. Nainen ei omien sanojensa mukaan ”malttaisi lähteä mihinkään”.

– Välillä kun kysytyään milloin tuut kotiin, mietin mielessä, enksmä oo kotona jo? DJ kiteyttää tunteensa.

Lue myös:

Amanda Harkimo viihtyy Thaimaan auringon alla – matkaseurana komea yrittäjä!

Amanda Harkimon aurinkoloma peruuntui – yllättävä ilmoitus muutti lomasuunnitelmat täysin!