Vuoden 2021 Diili-ohjelman voittajana tunnetuksi tullut yrittäjä Sointu Borg juonsi viikonloppuna Tampereen Ratinan puistossa järjestetyn Tammerfest-festivaalitapahtuman. Borg julkaisi festivaaleilta useita Instagram-päivityksiä, joissa ylisti sekä itse tapahtumaa että yleisesti tamperelaisia vuolain sanoin.

– Ilo ja kunnia juontaa näitä kekkereitä. Vannotin itelleni, että en lähe rimpsalle töiden jälkeen, mutta huonolta näyttää. Manse on best, Borg muun muassa hehkutti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Borgin viikonloppuun mahtui ilon ja riemun lisäksi valitettavasti myös astetta ikävämpiä hetkiä. Nainen kertoo vastaanottaneensa painoaan koskevan, tökerön kommentin vanhalta tutultaan.

Borg kertoo hämmentävästä tilanteesta Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Päivän saarna, nuorisolle ja kaikille muillekin: älkää ikinä heittäkö vitsiä ihmisten painosta tai ulkonäöstä, Borg toteaa Stories-osioonsa julkaisemallaan videolla.

– Minä vastaanotin viikonloppuna todella oudon ”vitsin”, kun minulle sanottiin, että: ”hei, emme ole nähneet pitkään aikaan. Pari kolme vuotta sitten olit vielä hoikka”. Olin vain, että what the fuck. Vähän hämmennyin ja nauroin sen pois, hän avaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kommentti ei Borgin omien sanojen mukaan ”pilannut hänen elämäänsä”, mutta hän muistuttaa ettei painoon tai ulkonäköön liittyvien kommenttien laukominen ole missään olosuhteissa sopivaa.

– Ihan oikeasti tuo on vaarallista, koska sinä et voi ikinä tietää mitä ihmisten taustalla on, Borg huomauttaa.

– Et voi ikinä nähdä ulkopuolelta, että onko ihmisellä ollut vaikka ongelmia syömisen kanssa. Anoreksiaa, bulimiaa, ortorexiaa tai muuta vastaavaa. Tuo on niin paska idea aina heittää vitsiä ihmisten painosta, yrittäjä summaa.

Lue myös:

Sointu Borg juhlii 30 vuoden ikäänsä – aikoo vetää kolmen päivän bileputken: ”Lähettäkää taksilla nukkumaan”

Tältä näyttää hurjan muodonmuutoksen tehnyt Arttu Lindeman nykyään – Jaajo Linnonmaan tökerö kommentti aiheutti someraivon!