Katiska-vyyhdin pääepäiltynä julkisuuteen noussut Niko Ranta-aho tuomittiin viime vuonna 11 vuoden vankeusrangaistukseen törkeistä huumausainerikoksista. Ranta-aho istuu parhaillaan tuomiotaan Riihimäen vankilassa.

Riihimäen vankila tunnetaan Suomen pahamaineisimpana rangaistuslaitoksena, jossa turvallisuusjärjestelyistä ei ole varaa tinkiä. Tiukoista säännöistä huolimatta jakaa Ranta-aho silloin tällöin kuulumisiaan linnasta ulkomaailmaan.

Ranta-aho päivittää tasaisin väliajoin omaa Instagram-tiliään, jossa hänellä on yli 40 tuhatta seuraajaa. Vappupäivänä mies julkaisi Instagramin Stories-osiossa viestin, joka on hämmentänyt ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

– Löytyykö keneltäkään vanhempaa urheilukelloa ylimääräisenä? Hakusessa olisi kello, mikä mittaa sykkeen ranteesta. Ei saa olla wifiä, gps:ää eikä bluetoothia. Ja mielellään paristokäyttöinen, Ranta-aho kirjoitti Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vankilan sääntöjen mukaan Ranta-aholla ei saa olla hallussaan elektroniikkalaitteita. Tämän vuoksi myös urheilukellon tulee olla perinteistä mallia ilman moderneja lisätoimintoja.

– Jos löytyy ylimääräisenä, niin laita viestiä. Ostan mielelläni jos joltain löytyy, Ranta-aho ilmoitti.

– Ps. Hyvää Vappua kaikille, hän lisäsi viestinsä perään.

Ranta-ahon pyyntö viittaa vahvasti siihen, että hänelle on vankilassa maistunut urheilu. Ranta-aho on muutenkin vaikuttanut kunnostautuneen vankilassa, sillä viime syksynä hän kertoi aloittaneensa kauppatieteiden opinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa.

Lue myös:

Sofia Belórf paljasti millaiset välit hänellä on nykyään Niko Ranta-ahoon: ”Oli pientä yhteydenpitoa”

Tältä ex-pariskunta Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho näyttivät Putouksen parodiassa