Juontaja Vappu Pimiä matkusti perheineen viikko sitten Los Angelesiin, jossa hän on myös asunut yhdessä miehensä Teemu Huuhtasen kanssa. Teemu täytti hiljattain 50 vuotta ja merkkipäivää juhlittiin Suomessa hulppeilla syntymäpäiväjuhlilla.

Vappu kertoi Instagramin Stories-videolla, että pari päätti juhlistaa Teemun syntymäpäiviä myös Los Angelesissa, jossa heillä on paikallisia ystäviä.

Vapun aiemmin Stories-osiossa juhlista julkaisema yhteiskuva sai sai monet kuitenkin hieraisemaan silmiään, sillä kuvassa poseerasi myös The Black Eyed peas -yhtyeen laulajana tunnettu Fergie.

– Meillä oli Teemun 50-vuotisjuhlat meidän Los Angelesin kavereille. Täällä on tietenkin paljon ystäviä, kun ollaan täällä aikoinaan asuttu, Vappu kertoilee Stories-videolla.

Hän paljasti, että kyseessä olivat pienimuotoiset kotibileet, joissa myös lapset olivat mukana eli kyseessä oli rennon hauska päivätapahtuma.

– Moni teistä oli bongannut meidän yllätysvieraan ja laittanut, että OMG onko toi todella hän?! Niin kyllä, siis Fergie tuli meille kuokkimaan poikansa kanssa. Hän on meidän ystävän Monan kaveri.

– Ihan super hauska yhteensattuma. Hän oli todella mukava ja viihtyi hyvin, kiitteli kovasti, että sai tulla ja ihastui kovasti myös meidän Selmaan, kuten aika monet muutkin, Vappu nauraa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Vappu Pimiältä paljastava kommentti Elina Gustafssonin ja Ansku Bergströmin suhdejulkistukseen – ”Muistatko mitä sanoin?”

Vappu Pimiä ja Diili-neuvonantaja Noora Fagerström bisneskumppaneiksi – ”Ihan fiiliksissä uusista jutuista”