Juontaja Vappu Pimiän puoliso liikemies Teemu Huuhtanen täytti keskiviikkona 50 vuotta. Vappu onnitteli mysteerimieheksikin kutsuttua puolisoaan myös Instagramissa, jossa julkaisi useita kuvia ja onnitteli miestään kauniilla sanoilla.

– Paljon onnea ja Monia Armorikkaita Vuosia maailman rakkain Teemu, Tepe, Tepelindos, Teemucita, Raksu, Mystis! Olet maailman nuorimman näköinen 50 V ja jos joku tuo sulle ryppyjä, on se varmaan sun kolme elämäsi naista, jotka rakastavat sinua ehdoitta, mutta joiden mielen kuohunnan kohteeksi myös säännöllisesti joudut.

– Olet meidän maadoittaja, turvasatama ja järjen ääni! Rakastetaan sua maailman ääriin ja odotetaan seuraavaa 50 vuotta rinnallasi!

Vappu paljasti, että he juhlivat syntymäpäiviä perheen kesken illastamalla ravintolassa ja joulukuussa on luvassa isommat juhlat.

– Joulukuussa sitten kreisibailataan oikein urakalla ison joukon voimin.

Kommenteissa Teemua ovat onnitelleet muun muassa Duudsonien HP Parviainen, uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, radiojuontaja Anni Hautala sekä toimittaja Marja Hintikka. Moni on kommentoinut ällistyneenä Teemun nuorekasta olemusta.

– Siis ootko laittanut jonku filtterin tähän kuvaan?

– Siis nyt en kyllä voi uskoa todeksi! On kyllä maailman nuorimman näköinen 50 v!

– Nyt äkkiä mysteerimiehen ikääntymättömyys vinkit kehiin meille muillekkin!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vappu ja Teemu avioituivat Uspenskin katedraalissa vuonna 2013. Heillä on vuosina 2012 ja 2015 syntyneet tyttäret.

Lue myös:

IS: Vappu Pimiä muistelee miehensä noloa mokaa suorassa TTK-lähetyksessä: ”Siellä se juoksi…”

Vappu Pimiä ja Teemu-puoliso sekoittivat somen – poseeraavat yhteiskuvassa vain pyyhkeet ympärillään!