Suomalaisten rakastama mediapersoona Vappu Pimiä on juontanut huippusuosittua Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa peräti kymmenen kauden verran. Pimiä osallistui aikoinaan myös itse kilpailuun ohjelman kolmannella tuotantokaudella vuonna 2008. Tuolloin hän sijoittui tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa kisassa kuudenneksi.

Nyt Pimiä paljastaa Aki Linnanahteen luotsaamassa Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa, millä tavoin ohjelma on yli kymmenen vuoden aikana muuttunut. Hän tuo TTK:n kulisseista päivänvaloon asioita, jotka tuntuvat tänä päivänä täysin käsittämättömiltä.

Nykyisin nimittäin moni TTK-kilpailija ottaa tanssikisan hyvin vakavasti, eikä esimerkiksi runsas bilettäminen kisarupeaman aikana tulisi kuuloonkaan.

– Minua naurattaa… silloinhan me lähdimme joka lähetyksen jälkeen baariin. Menimme vetämään ihan rehelliset perseet joka sunnuntai. Aika lailla suurin osa tanssiporukoista lähti, Pimiä muistelee podcastissa ohjelman menneitä aikoja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Kisaporukan suosiossa oli Pimiän mukaan erityisesti Helsingin keskustassa sijaitseva seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta liputtava DTM-baari. Yökerhon nimi on lyhenne ravintolan aiemmasta nimestä Don´t Tell Mama.

Pimiä kertoo, että DTM:ssä oltiin vuosia takaperin kello neljään asti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

– Edelleenhän porukat käyvät syömässä, mutta se on sitä, että mennään pitsalle, juodaan lasi viiniä ja mennään himaan, juontaja naureskelee.

Muutama vuosi sitten Pimiä hämmästyi, kun tanssikilpailijat alkoivat ottamaan ensimmäistä kertaa virkavapaata ohjelman kuvausten ajaksi.

– Olin ihan, että what. Minähän tein töitä, kävin radiota tekemässä joka päivä sen ohessa. Kyllä se (kisa) menee vakavammaksi, ihmiset ovat hyvin kunnianhimoisia, Pimiä summaa.

Vappu Pimiä ja juontaja Ernest Lawson vuoden 2022 TTK-ohjelman finaalissa. Kuva: AOP

Lue myös:

Vappu Pimiä valmistautuu TTK-finaaliin puolikuntoisena – peräti kolme vaivaa riesana: ”Herpes komoilee”

Vappu Pimiä antoi seksivinkin Ensitreffit alttarilla -parille – noudattanut samaa keinoa jo 10 vuotta omassa suhteessaan!