Tunnettu mediapersoona ja somevaikuttaja Veronica Verho avautui hiljattain suuresta surustaan omalla Instagram-tilillään. Verho kertoi kokeneensa suurta huolta vastikään yhden vuoden täyttäneen mäyräkoiransa Matin puolesta, joka alkoi tällä viikolla oksentamaan yllättäen.

Verho avasi tilannetta ensin Instagram-tilinsä Stories-osiossa. Hän julkaisi videon, jossa kuvaili itkuisena Matin vaikeaa tilannetta.

– Matti alkoi oksentamaan kello neljä ja jatkoi samaa kuuteen asti. Soitin lääkäriin aamuyöllä ja lähdimme ajamaan päivystykseen, Verho totesi Matti sylissään Stories-videollaan.

Myöhemmin Vero postasi Instagramin Feed-osioon kuvan Matista ja hänen puolisostaan Juhani Koskisesta. Kuvan ohessa Verho kirjoittaa Matin lääkärireissusta.

– Voi jestas mikä huoli näistä tyypeistä voikaan olla. Puhuin tästä jo paljon stoorien puolella ja haluunkin kiittää kaikista tsempeistä mitä ootte hirmuisen määrän laittaneet, Verho aloittaa tekstinsä.

– Matti aloitti siis oksentelun keskellä yötä ja sitä jatkui pitkin aamuyötä. Koira oli todella levoton ja ramppasi pitkin kämppää oksentaen kunnes saatiin aika lääkäriin. Matti ei antanut lääkärin koskea mahaa ja se selkeästi teki kipeää, hän jatkaa.

Lääkärissä Matti kuvattiin, ja koiran suolesta löytyi vierasesine.

– Kuvista ei selvinnyt mikä esine on ja me yritettiin päämme puhki miettiä mitä tuo koira olisi voinut nielaista suuhunsa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Traaginen tilanne päättyi lopulta parhaimmalla mahdollisella tavalla.

– Matti jäi tarkkailuun ja lopulta 9h päästä lääkäri soitti, että esine on lähtenyt liikkumaan joten voitte noutaa Matin kotiin tarkkailtavaksi. Samalla sekunnilla kun Juhani astui lääkäristä niin luojan kiitos tämä vierasesine tuli luonnollisesti ulos, Verho paljastaa.

Verho ihmettelee suuresti, kuinka vierasesine on Matin suoleen päätynyt.

– Oon yrittänyt salapoliisina tutkia mikä tuo esine on ja pikkuhiljaa oon tullut siihen tulokseen, että kyseessä on vinkulelusta joku osa? Edelleen pohdin et MITEN ja MISSÄ kun ollaan oltu super tarkkoja siitä et kun joku lelu räjäytetään/tuhotaan/revitään niin kerätään kaikki pikkuiset osaset pois jos niissä sellaisia on ollut, hän kummastelee.

– Pointtina tässä on sanoa se et muistakaa olla varovaisia tämmöisten asioiden kanssa karvakamujen suhteen. Nyt Matti alkaa pikku hiljaa palautumaan ja on reipas oma itsensä.

Lue myös:

Veronica Verho avoimena päätöksestään lopettaa työt radiossa: ”En oo katunut missään kohtaa”

Veronica Verholta koskettava päivitys: ”Lepää rauhassa”