Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen, 24, paljastaa totuuden Tinder profiilistaan. Hän myöntää Metropolille luoneensa profiilin seuranhakusovellukseen ja kertoo liittyneensä sinne ystävien yllyttämänä.

– On se ihan hauska sovellus! Siellä menee ihan hyvin ja käyn siellä aina silloin tällöin!

Kiireinen Miss Suomi ei ole käynyt vielä treffeillä, eikä ole myöskään etsimässä pahaa poikaa, kuten mediassa on uutisoitu. Mutta mitä sitten tarkoittaa Viivin Tinder-profiilin esittelyosiosta löytyvä englanninkielinen tervehdys Hei, näytät todella huonolta päätökseltä. Tule jo tänne?

– Bion sitaatti oli ystävieni kanssa keksimä hauska juttu. Enpä ajatellut, että viikkoa myöhemmin se on lehdessä, Viivi kertoo Metropolille.

– En etsi pahaa poikaa, etsin hyvää tyyppiä, jos sellainen tulee vastaan. Aikani on aika rajallista ja keskityn nyt itseeni ja missivuoteen, mutta en sulje mitään pois!

Viivi kertoi Metropolille jo syyskuussa, että toivoisi löytävänsä miehen jonka kanssa pystyy keskustelemaan. Spontaanin, persoonallisen ja itsevarman kumppanin, joka lähtee kaunottaren hulluimpiinkin juttuihin mukaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Miss Suomi Viivi Altonen löysi uuden kodin: ”Minulla oli asunnon suhteen vain yksi kriteeri”

Huh, mikä kuva! Miss Suomi Viivi Altonen kuin jumalatar kuumassa bikinikuvassa: ”Kunnioita ja rakasta vartaloasi”