Huippusuositut radiojuontajat Viki ja Köpi eli Ville Eerikkilä ja Juuso Kallio tiputtivat kesän alussa varsinaisen uutispommin, kun he ilmoittivat lopettavansa menestyneen aamuohjelmansa YleX-kanavalla.

Viki ja Köpi kyynelehtivät avoimesti kertoessaan lopettamispäätöksestään kuulijoille. Yhteinen työ aamuradiossa oli heille molemmille rakas, sillä he olivat vetäneet ohjelmaansa tammikuusta 2017 saakka.

Perjantaina 9. syyskuuta kaksikko jakoi jälleen yllätysuutisen – tällä kertaa iloisen sellaisen: Viki ja Köpi palaavat syksyllä yleisön eteen oman tv-show´n kera.

Asiasta kerrotaan Yle Areenan tiedotteessa sekä Vikin ja Köpin Instagram-tileillä.

– No nyt se on vihdoin julki! Viki & Köpi taas tavattavissa näillä lauteilla 4.10.2022 alkaen! Yle Areenan tiedotteessa ilmoitetaan.

Viki ja Köpi Show tullaan näkemään suorana Yle Areenassa tiistaista torstaihin klo 13–15. Ohjelma löytyy jälkikäteen myös tallenteena.

Miesten jättiuutinen on saanut runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Molemmat vaikuttavat olevan äärimmäisen innoissaan tulevasta työpestistään.

– Ootteks te valmiina? Hä! Kohta sekoillaan taas, Viki hehkuttaa omalla Instagram-tilillään.

– Me haluttiin tuoda Naurumaratonin ja kaikkien muitten spessulähetysten meininkiä ja henkeä arkeen ja tän uuden shown kanssa se onnistuu! Uus studio mahollistaa kaikenlaisen härväämisen ja sekoilun paljon paremmin! hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Viki ja Köpi tiputtivat uutispommin – kyynelehtivät suorassa lähetyksessä: ”Tämä on vaikea asia hyväksyä”

Viki Eerikkilä julkaisi suloisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa – juontajakollega naljaili välittömästi!