Laulaja Krista Siegfrids, 35, paljasti saaneensa huippupestin Euroviisuista Rotterdamissa. Ilouutisen Krista kertoi Instagram-tilillään julkaisemalla videolla.

Krista toimii kilpailussa online-juontajana ja tarjoaa katsojille makupaloja suoraan takahuoneesta sekä tapaa myös kilpailuun osallistuvia artisteja.

– Olen niin iloinen ja innoissani voidessani kertoa, että olen tänä vuona Euroviisujen palveluksessa Rotterdamissa, Krista iloitsee Instagramissa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuoden 2021 kilpailu järjestetään Rotterdamissa sijaitsevalla Rotterdam Ahoy-areenalla. Suomea kisoissa edustaa kuusihenkinen rock-yhtye Blind Channel kappaleella Dark Side.

Euroviisujen kohtalo on ollut vaakalaudalla vallitsevan koronatilanteen takia, mutta maaliskuussa 2021 vahvistettiin, että vuoden 2021 Euroviisut järjestetään tilanteesta huolimatta. Kaikkien osallistujamaiden edustajat tulevat esiintymään livenä Rotterdamissa, mutta yleisömäärää on rajoitettu. Euroviisuissa noudatetaan tarkasti myös turvaohjeita ja paikan päällä olevia ja työskenteleviä ihmisiä testataan usein koronaviruksen varalta.

Myös maiden delegaatiot ovat normaalia pienempiä ja median edustajia on rajattu määrä.

Lue myös:

MTV: Jättiyllätys! Krista Siegfrids saa oman tv-ohjelman Hollannissa – luvassa miljoonayleisö!

Ex-missi Satu Tuomisto paljasti yllättävän lempiruokansa: ”Kerran sain sitä jopa joululahjaksi!”