Johnny Deppin ja Amber Heardin skandaalinkäryisestä oikeudenkäynnistä on aikaa jo pari vuotta, mutta nyt asiasta on tihkunut uutta tietoa.

Daily Mail nimittäin uutisoi, että Heardin palkkaama yksityisetsivä Paul Barresi paljastaa uutuuskirjassa, että hän pyrki löytämään todisteita Deppin väkivaltaisesta käytöksestä.

– Kaivele Johnny Deppin elämää ja historiaa ja paljasta todisteita hänen väitetystä fyysisestä väkivallasta naisia kohtaan.

Vaikka yksityisetsivä yritti löytää todisteita väkivaltaisesta käytöksestä, vaikuttivat todisteet viittaavan päinvastaiseen.

Barresin haastattelemat henkilöt kertoivat pääasiassa, että Depp on todellinen herrasmies, joka arvostaa naisia.

Esimerkiksi näyttelijä Olivia Barash osoitti tukensa Deppille.

– Hänen kehossaan ei ole vähääkään pahuutta, hän kommentoi.

Myös laulaja Chuck Weiss kommentoi asiaa.

– Minun läsnä ollessani Johnny oli aina kunnioittava ja ihaileva naisia kohtaan, hän kommentoi.

Vaikka lausunnot olivat suurilta osin positiivisia, löytyi niiden joukosta Barresin kertoman mukaan myös negatiivisia kommentteja. Toimittaja Mark Ebner kertoi, että Depp uhkasi erään riidan aikana sytyttää hänet tuleen. Erään puolestaan syytti Deppiä manipuloivaksi.

Oikeusvyyhti sai alkunsa, kun Johnny Depp haastoi News Group Newspaperin oikeuteen. Lehti syytti Deppiä eräässä tekstissään ”vaimonhakkaajaksi” Deppin ja Heardin suhteeseen liittyen. Oikeudenkäynnissä Heard kertoi Deppin ”pimeästä puolesta” ja väkivaltaisuudesta. Depp kiisti syytökset, mutta oikeuden mukaan lehti ei syyllistynyt kunnianloukkaukseen.

Myöhemmässä oikeudenkäynnissä vastakkain olivat itse Depp ja Heard. Heard syytti Deppiä kunnianloukkauksesta, mutta syytöstä ei voitu todistaa.

Valamiehistö langetti Heardin maksamaan 15 miljoonan dollarin korvaukset Deppille kunnianloukkauksesta.

Lähde: Iltasanomat