Ainutlaatuisia erikoistehosteita palkitussa Gravity-avaruustrillerissä


Alfonso Cuarónin ohjaama, 10-kertainen Oscar-ehdokas Gravity on nyt myynnissä kotiteattereihin. Gravity tarjoaa upean visuaalisen elämyksen, vahvaa näyttelemistä ja hyytävää jännitystä. Gravity on jo ostettavissa iTunes-kaupassa ja ilmestyy 5. maaliskuuta Blu-ray™-, 3D-, DVD- ja On Demand -versioina. 
Sandra Bullockin näyttelemä Tri Ryan Stone on lääkintäupseeri, joka lähetetään ensimmäiselle avaruuslennolleen yhdessä George Clooneyn näyttelemän konkariastronautti Matt Kowalskin kanssa. Matka on rutiinitehtävä, mutta jokin menee vikaan ja avaruussukkula tuhoutuu, jolloin he jäävät yksin avaruuteen. Pelko muuttuu paniikiksi ja jokainen hengenveto vähentää käytettävissä olevaa happea.
Gravity oli vuoden 2013 palkituimpia elokuvia. Se voitti muun muassa Golden Globe ‑palkinnon parhaasta ohjauksesta ja BAFTA-palkinnon parhaasta ohjauksesta ja erikoistehosteista. Lisäksi elokuvalla on kokonaiset kymmenen Oscar-ehdokkuutta, muun muassa parhaan elokuvan kategoriassa.
Uusi parannettu digitaalikopio
Elokuvan Gravity Blu-ray™-, 3D- ja DVD-versiot sisältävät uuden parannetun digitaalikopion, joka mahdollistaa elokuvan lataamisen tai suoratoiston suoraan tietokoneella tai mobiililaitteissa, kuten älypuhelimissa ja tableteissa. Digitaalinen kopio tallennetaan käyttäjän omaan Flixster-kirjastoon.
Suomenkielinen nimi: Gravity
Julkaisu Suomessa: 26. helmikuuta iTunes-kaupassa, 5. maaliskuuta Blu-ray- & DVD-versioina
Ohjaaja: Alfonso Cuarón
Näyttelijät: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Basher Savage, Eric Michels.
Käsikirjoittajat: Alfonso Cuarón, Jonás Cuarón,
Tuottaja: David Heyman
Tuotannonjohtajat: Chris deFaria, Nikki Penny and Stephen Jones


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...