Kohuelokuva ehdolla vuoden huonoimmaksi

Torstaina nimettiin Oscar-ehdokkaat. Samaan aikaan julkistettiin myös vähemmän mairittelevat ehdokaslistat. Golden Raspberry Awards, eli Razzies palkitsee vuoden huonoimmat elokuvat ja niiden tekijät.
Suosittuun kirjasarjaan perustuva kohuelokuva Fifty Shades of Grey herätti ensi-iltansa aikana paljon jupinaa eroottisen sisältönsä takia. Elokuva nappasi peräti kuusi ehdokkuutta, kuten myös Nouseva Jupiter, Ostarikyttä 2 ja Pixels.
Fifty-Shades-Of-Grey-Gallery-10
 
Fifty Shades of Greyn päätähdet Dakota Johnson ja Jamie Dornan ovat ehdolla huonoimmiksi näyttelijöiksi, sekä heikoimmaksi näyttelijäpariksi. Ohjaaja Sam Taylor-Johnson ja käsikirjoittaja Kelly Marcel ovat ehdolla omissa kategorioissa.
Fifty-Shades-Of-Grey-Gallery-02
Huonoimman naisnäyttelijän kilpailussa Dakota Johnsonin vastustajiksi valittiin Mila Kunis (Nouseva Jupiter), Gwyneth Paltrow (Mortdecai), Jennifer Lopez (The Boy Next Door) ja Katherine Heigl (Home Sweet Hell).
Jamie Dornan jakaa oman ehdokkuutensa Adam Sandlerin (Pixels ja The Cobbler), Kevin Jamesin (Ostarikyttä 2), Channing Tatumin (Nouseva Jupiter) ja Johnny Deppin (Mortdecai) kanssa.
Elokuvabisneksen vähiten halutuimmat palkinnot jaetaan 27. helmikuuta, eli vuorokautta ennen Oscar-gaalaa.
Lue Metropoli.netin arvio Fifty Shades of Grey –elokuvasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.