Luottomiehet– ja Syke-sarjoista tunnettu näyttelijä Antti Luusuaniemi nähdään tällä viikolla ensi-iltansa saavassa Luokkakokous 3 – sinkkuristeily -elokuvassa.

Luusuaniemi kertoo olleensa otettu, kun Luokkakokous 3 -elokuvan ohjaaja, kansainvälisesti menestynyt Renny Harlin soitti hänelle itse ja pyysi häntä mukaan elokuvaan. Luusuaniemi vetää Jaajo Linnonmaan, Aku Hirviniemen ja Sami Hedbergin tähdittämässä elokuvassa sivuroolin.

Näyttelijän mukaan Harlinista huomaa selkeästi, että tämä on tehnyt isoja produktioita.

– Ohjaajan yksi tärkeimmistä tehtävistä on saada työryhmään energiaa. Tämän Renny osaa erinomaisesti, Luusuaniemi kuvailee Metropolille.

– Renny valmistautui jokaiseen kuvauspäivään aivan valtavan hyvin, ja hänellä on ihan uskomaton ammattitaito, mies kehuu hymyillen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Luusuaniemi paljastaa, että Luokkakokous 3 -elokuvaan käytetyt resurssit ovat Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen suuret.

– En osaa sanoa, että oliko meillä suurempi budjetti kuin normaalisti, vai onko niin, että kaikki alan firmat ovat antaneet extraa, kun Renny on pyytänyt, Luusuaniemi naurahtaa.

– Mutta äärettömän hieno meininki siinä kaikessa tekemisessä kyllä oli, hän summaa.

Lue myös: