Näyttelijät porautuivat rooleihinsa täysillä – panivat leffassa oikeasti!

Alastomuutta on nähty elokuvissa jo yli 100 vuoden ajan. Ensimmäinen nakuilu tiettävästi tapahtui vuonna 1899 mykkäelokuvassa Le Coucher de la Mariee, jossa Louise Willy riisui vaatteensa kylpyhuoneessa striptease-tyyliin.
Myöhemmin alastomuus ja seksi kiellettiin valkokankailta, vaikkakin monissa elokuvissa koeteltiin sensuurin rajoja. 1970-luvulla yhdysvaltojen elokuvasensuuri koki kovia, kun elokuvassa Syväkurkku esitettiin oraaliseksiä. Seksiä sisältäneissä elokuvissa otettiinkin käyttöön uudenlaiset ikärajat, joissa pornografia merkittiin kolmella x:kirjaimella.
Seksiakteja on simuloitu elokuvissa vuosikymmeniä, näyttäen paljasta pintaa enemmän tai vähemmän. Viime vuosina kuitenkin myös ns. suuren yleisön elokuvissa on alettu nähdä hyvin rohkeita seksikohtauksia, joista jotkut ovat olleetkin täysin aitoja.

Koska elokuvissa käytetään sijaisnäyttelijöitä ja trikkejä, täyttä varmuutta aktin aitoudesta ei välttämättä itse elokuvasta saa, mutta kuvauspaikalla olleilta sekä näyttelijöiltä itseltään on saatu tietoja, joiden pohjalta tiedetään monia pareja, jotka tekivät ”sen” oikeasti.
Aitoa seksiä on tapahtunut mm. John Watersin ja Lars Von Trierin elokuvissa. Alla olevalla videolla esitellään suurimpia Hollywood-tähtiä, joiden sanotaan paneutuneen rooleihinsa pintaa syvemmälle.
Mukana videolla ovat Halle Berry, Billy Bob Thornton, Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood, Marilyn Manson, sekä monet muut tähdet.
https://youtu.be/sL_mSRwFuQo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.