Iskelmälaulaja Kirsi Sirénistä (os. Viilonen) kertova Kikka!-elokuva saa ensi-iltansa helmikuussa 2022. Elokuva kertoo viihdetaiteilijasta ja laulajasta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.

Elokuvasta on julkaistu virallinen traileri, jossa nähdään myös pätkä 90-luvulla kohua herättäneestä Sabatti-ohjelman haastattelusta. Kikka joutui haastattelussa juontaja Tapani Ripatin ja kansanlaulaja Irwin Goodmanin arvostelemaksi.

– Tuntui että Kikka oli aikaansa edellä ja väärin ymmärretty artisti. Muistan esiteininä ajatelleeni että Kikan levyssä oleva seksuaalisuus oli paheellista ja että Kikasta ”ei saanut” tykätä, käsikirjoittaja Maarit Nissilä kertoo tiedotteessa.

– Koin että Kikka ansaitsisi, että hänen elämäänsä tarkasteltaisiin nykyajan näkökulmasta.

Elokuvan pääosissa nähdään Kikan roolissa Sara Melleri. Kikan ystävää Paulaa esittää Elena Leeve ja Irwiniä Ville Virtanen. Muissa rooleissa vaikuttavat muun muassa Martti Suosalo, Aku Hirviniemi, Jakob Öhrman, Kai Vaine, Samuli Niittymäki, Tuomo Prättälä, Sanna-Kaisa Palo, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen. Elokuvan on ohjannut Anna Paavilainen.

Katso traileri alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Jättiyllätys Jussi-gaalan punaisella matolla: Suosikkinäyttelijän raskaus paljastui!

Spede Pasasesta tehdään elokuva – roolijako vielä auki