Koomikko Sami Hedberg pääsi työskentelemään ensimmäistä kertaa Renny Harlinin ohjauksessa, kun hän kuvasi viime kesänä Luokkakokous 3 – sinkkuristeily -elokuvan. Hän muistaa olleensa innoissaan, kun elokuvan tuottaja Markus Selin kertoi hänelle aikoinaan ohjaajavalinnasta.

– Oli hienoa päästä tekemään Rennyn ohjauksessa toimintakohtauksia. Luvassa on mielenkiintoinen yhdistelmä komediaa ja toimintaa, Sami kertoo Metropolille.

Sami ylistää Renny Harlinia ohjaajana.

– Renny otti samantien huomioon koko työryhmän. Hän on raudankova ammattilainen. Muistan edelleen ensimmäisen päivän, kun Renny piti meille puheen. Hän ilmoitti, että teemme yhdessä tätä projektia ja jokaisen työpanos on merkittävä ja yhtä tärkeä, Sami sanoo ja jatkaa:

-Renny toi elokuvaan ripauksen Hollywood-tuotantoa, vaikka budjetti on huomattavasti pienempi kuin mitä rapakon takana käytetään elokuviin. Jokainen kohtaus valaistiin huolella. Siitä tulee heti lämmin ja makea fiilis.

Sami kertoo ylpeänä, että pääsi tekemään elokuvassa yhden stunt-kohtauksen.

– Jouduin harjoittelemaan sitä kaksi päivää! Roikuin valjaissa ja hyppäsin vauvan kanssa mummon yli. Loikkasin seitsemän metriä eteenpäin neljän metrin korkeudessa. Olen korkean paikan kammoinen ihminen, joten se oli minulle aikamoinen suoritus. Renny luotti minuun ja oli sitä mieltä, että minä teen itse kohtaukseni. Meitä oli kuvauksissa neuvomassa Viikingit-sarjan stuntit. Kyllä siinä muutama hyppy tuli tehtyä ennen kuin tuli täydellinen otos.

Luokkakokous 3 – sinkkuristeily -elokuvan ensi-ilta 28. heinäkuuta.

Lue myös:

K&K: Sami Hedberg jännitti nuorena esiintymistä – ura lähti nousuun yllättävällä tavalla: ”Ensimmäinen julkinen esitykseni oli hotellin pikkujoulujuhlissa”

Huippukokki Tomi Björck ja Minka jo 12 vuotta naimisissa – katso upea hääkuva!