Susilauma palaa Las Vegasiin elokuvassa Kauhea kankkunen 3

Elokuvassa Kauhea kankkunen 3 saamme jälleen seurata Philin, Stun, Dougin ja Alanin toilailuja. Tällä kertaa ryhmä johdattaa meidät vaiheikkaalle matkalle läpi Meksikon. Lopulta matka päättyy sinne, mistä kaikki kerran alkoi: Las Vegasiin.  Kauhea kankkunen 3 ilmestyy 2. lokakuuta Blu-Ray™-, DVD- ja On Demand -versiona.

On kulunut kaksi vuotta siitä, kun miehet joutuivat huumekauppiaiden ajojahdin kohteeksi Bangkokissa. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) ja Doug (Justin Bartha) viettävät nyt rauhallista elämää ja ovat alkaneet palautua viime vuosien seikkailuista. Yksi lauman jäsen ei kuitenkaan ole tyytyväinen elämäänsä. Alan (Zach Galifianakis) on edelleen sitä mieltä, että elämältä puuttuu suunta. Kun hän vielä lopettaa rauhoittavan lääkityksen, sekä järki että arvostelukyky sumenevat.
Kauhea kankkunen -elokuvat ovat tuottaneet yli 900 miljoonaa euroa elokuvateattereissa. Menestys on jatkunut myös digitaalisissa versioissa, ja Kauhea kankkunen 2 on Pohjoismaiden suurimpia On Demand -elokuvia.
Koko Kauhea kankkunen -trilogia yksissä kansissa

2. lokakuuta julkaistaan myös koko Kauhea kankkunen -trilogia kokoelmana yksissä kansissa. Kokoelma sisältää ryhmän mielettömän Las Vegas -yön elokuvassa Kauhea kankkunen 1 , uskomattoman Bangkokin-matkan elokuvassa Kauhea kankkunen 2 ja lopuksi matkan Meksikoon elokuvassa Kauhea kankkunen 3 . Lisäksi kokoelma sisältää dokumenttielokuvan.

Uusi parannettu digitaalikopio

Kauhea kankkunen 3 -elokuvan ja Kauhea kankkunen -trilogian Blu-ray™- ja DVD-versiot sisältävät uuden parannetun digitaalikopion, joka mahdollistaa elokuvan lataamisen tai suoratoiston suoraan tietokoneella tai mobiililaitteissa, kuten älypuhelimissa ja tableteissa. Digitaalinen kopio tallennetaan käyttäjän omaan Flixster-kirjastoon.
Suomenkielinen nimi: Kauhea kankkunen 3
Julkaisu: 2. lokakuuta
Ohjaaja:  Todd Phillips
Näyttelijät: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Heather Graham, Justin Bartha, John Goodman
Käsikirjoittajat: Todd Phillips ja  Craig Mazin
Tuottajat:  Todd Phillips, Dan Goldberg


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...