Tarhapäivä oli viikonlopun katsotuin elokuva – katso täältä hauskoja kohtauspätkiä

15.11. ensi-iltansa saanut Tiina Lymin ohjaama Tarhapäivä-elokuva keräsi avausviikonloppunaan 15 417 katsojaa. Tarhapäivä oli näin ollen jalkapallohuuman täyttämän viikonlopun katsotuin elokuva.

Tuottaja Markus Selin on tulokseen tyytyväinen.

– Pasasen taika puree. Hän on edelleen Suomen ykkönen.

Katso alta hauska kohtauspätkä elokuvasta, jossa käydään läpi, mitä kaikkea on mahdollista saada ja mitä ei.

Tässä hauska kohtauspätkä, jossa Pasanen on kadottanut lapsen.

Alla elokuvan traileri.

Solar Filmsin tuottama Tarhapäivä-elokuva perustuu Eve Hietamiehen samannimiseen suosikkiromaaniin. Elokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja se on jatkoa Petteri Summasen tähdittämälle, jättisuositulle Yösyöttö-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa yli 200 000 katsojaa ja voitti parhaan elokuvan palkinnon ”Best Nordic Feature 2017” Nordic International Film Festivalilla New Yorkissa.

Elokuva kuvattiin kevään ja kesän aikana pääkaupunkiseudulla, minkä lisäksi yksi jakso kuvattiin Espanjan Fuengirolassa viime marraskuussa.

Elokuvan pääroolissa nähdään Petteri Summanen. Tarhapäivän muissa merkittävissä rooleissa nähdään lapsinäyttelijät Olavi von Bagh ja Ellen Herler sekä Marja Salo, Marjaana Maijala, Juha Muje, Santeri Helinheimo Mäntylä, Niko Saarela, Marja Packalén, Ria Kataja ja Kimmo Taavila. Elokuvan ohjasi Tiina Lymi ja sen ovat käsikirjoittaneet Anna Viitala ja Tiina Lymi.

Elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle.

Kuvassa Antti Pasanen (Petteri Summanen) ja tarhan täti (Mari Hynynen).

Kuva: Sami Kuokkanen / Solar Films