Ensitreffit alttarilla- ohjelmasta tuttu Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala, 54, iloitsee Instagram-tilillään saamastaan tunnustuksesta.

Kanalalle on myönnetty arvonimi Vuoden Vaahtopää 2020. Se myönnetään vuosittain Olutseura Viholan toimesta henkilölle, joka on edistänyt olutkulttuuria.

– Meikämandoliini valittiin Vuoden vaahtopääksi, Kanala iloitsee julkaisussaan.

– Kirkkokaljat on näemmä edistänyt olutkulttuurin edistämistä. Kiitoksella otan kunnian vastaan. Kippis! Cheers!

Kunniakirjassa mainitaan, että Kanala on jo opiskeluaikana hankkinut hyvän oluttietoisuuden ja syventänyt sitä Saksan ja Brittein Saarten työkomennuksen aikana.

Aiempia palkittuja ovat muun muassa Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö, kirjailijat Jari Tervo ja Tuomas Kyrö sekä näyttelijä Oiva Lohtander ja toimittaja Arto Nyberg.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kanala aloitti Kirkkokaljat Lutherin ja reformaation juhlavuonna 2017. Kirkkokaljoille lähdetään johonkin lähialueen pubeista sunnuntaina kirkonmenojen jälkeen. Kanala sai idean jo vuosia sitten työskenneltyään merimieskirkossa Hampurissa.

– Tässä pointti ei ole juomisessa, vaan niidenkin ihmisten kohtaamisessa, jotka eivät kirkkoon tule, Kanala kommentoi vuonna 2016 Kirkko ja kaupunkilehdelle.

Lue myös:

Christoffer Strandbergin Valma-koiran laulunäyte hurmaa somessa: ”Mitä äänenkäyttöä!”

Isäksi tullut Kasmir ei ymmärrä, mitä oma avopuoliso näkee hänessä – ”Tunnen itseni superrumaksi”